Vacature Oss

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Wil jij werken in Oss?

XLIX Recruitment is de vacaturebank voor nieuwe vacatures bij jou in Oss en omgeving. Wij hebben een breed aanbod in verschillende sectoren en geloven dat de ideale vacature voor iedereen echt bestaat. Door onze unieke manier van koppelen vinden wij voor jou een passende vacature bij onze opdrachtgevers. Dit doen we door transparant te zijn, geen geheimzinnig gedoe maar weten waar je aan toe bent, dat vinden wij belangrijk. Ben je nieuw op de arbeidsmarkt of wil je weten wat de markt te bieden heeft in Oss? Wij komen graag in contact met jou om jouw wensen door te spreken.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Ben jij de geschikte persoon voor deze vacatures in Oss

Met de recruiters van XLIX Recruitment gaan we samen op zoek naar de ultieme vacature in onze vacaturebank. Wij geloven erin dat we de juiste match kunnen vinden voor jou in Oss en omgeving. Wij zijn transparant naar jou en onze opdrachtgevers. Dit vinden wij belangrijk. Geen geheimzinnig gedoe over tarieven en opdrachtgevers. Je vindt alle informatie terug bij de vacatures in onze vacaturebank. Wil jij ook direct geplaatst worden bij je nieuwe werkgever zonder vage vormen van uitzendwerk? Dat kan via XLIX Recruitment; wij doen namelijk niet anders. Alle vacatures in onze vacaturebank zijn direct bij de opdrachtgever zelf. Dat is een van de voordelen van XLIX Recruitment.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Ben jij de geschikte persoon voor deze vacatures

Nieuwsgierig welke vacatures in Oss beschikbaar zijn voor jou? Bekijk dan eens de vacaturebank van XLIX Recruitment. Hier zie jij direct welke bedrijven nog iemand zoeken voor hun openstaande vacature. Zit er niet direct iets voor jou bij? Neem dan contact met ons op en wij helpen jou in deze zoektocht. Wij luisteren naar jouw wensen en ambities. Aan de hand daarvan gaan wij voor jou op zoek naar een passende vacature. Bij ons ben je geen nummer of cv maar een echte kandidaat met wensen en ambities. Nieuwsgierig geworden? Bekijk alvast de openstaande vacatures in de omgeving van Oss op onze website.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever