Voor werkzoekenden

Op zoek naar werk of nieuwsgierig naar wat de markt biedt?

Ben jij op zoek naar werk of nieuwsgierig naar wat de markt op dit moment biedt? Maar heb je geen zin in mysterieuze advertenties ‘voor een opdrachtgever in de regio’. Wil je weten waar je aan toe bent? Gezien worden als een mens in plaats van een cv? Dan is XLIX Recruitment het bureau voor jou.

De ideale kandidaat en de ideale baan bestaan

Bij XLIX Recruitment zijn we ervan overtuigd dat de ideale kandidaat en de ideale baan bestaan. Het is onze missie om die twee te matchen. Daar hebben we een beproefde methode voor. Die bestaat uit goed zoeken en volledig transparant werken. Dat begint bij XLIX met de naam van de opdrachtgever: die noemen we met logo bij de vacature en alle overige uitingen.

Eerlijk en duidelijk

Wij werken hard voor iedereen, niet alleen voor topinkomens. De werkgever rekent bij ons geen percentage van jouw toekomstige salaris af, maar betaalt een vast uurtarief. Wij zijn ook niet van de vage constructies. Wij zoeken vast werk en doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Onze werkwijze

Wij nemen onze opdrachtgevers werk uit handen door het hele wervings- en selectieproces te verzorgen. Een standaard sollicitatie loopt bij ons als volgt:

  1. Wij plaatsen de vacature en maken deze vindbaar;
  2. Uit de reacties selecteren wij kandidaten;
  3. Zit je niet bij de selectie, dan laten we je dat weten;
  4. Ben je wel geselecteerd, dan hebt je bij ons een sollicitatiegesprek. Dat kan face-to-face of telefonisch zijn;
  5. Is er een klik en zien we aansluiting bij de functie, dan stellen we je voor bij de opdrachtgever;
  6. Bij de opdrachtgever heb je een tweede gesprek.
  7. Uiteindelijk kan er maar één kandidaat zijn (tenzij de opdrachtgever meerdere mensen kiest). Valt de keus niet op jou, dan ontvang je van ons een onderbouwde en persoonlijke afwijzing.
  8. Ben je de nieuwe medewerker? Gefeliciteerd! Jij gaat in dienst bij onze opdrachtgever want wij doen niet aan uitzenden, detacheren of payrollen.

Bij het hele sollicitatieproces staat transparantie centraal. Wij zorgen dat je altijd weet waar je aan toe bent.

Welke functiegroepen

We zijn gespecialiseerd in vacatures op het gebied van:

Op de hoogte blijven

Wil je volledig op de hoogte blijven van de laatste vacatures, sollicitatietips, en andere handige feitjes? Volg ons via jouw favoriete kanaal en wij houden je op de hoogte:

  • Like ons op Facebook voor vacatures en tips over solliciteren;
  • Join ons op Linkedin voor nieuwtjes over recruitment en onze dienstverlening.