OOvB adviseurs en accountants

Info over jouw nieuwe werkgever

OOvB adviseurs en accountants heeft in haar langjarig bestaan een sterke reputatie opgebouwd als een betrokken en deskundige dienstverlener voor ondernemers in de regio Noordoost-Brabant en Zuidoost-Gelderland. Vanuit 5 regiokantoren staan zij, met een team van 7 vennoten en in totaal ruim 130 professionals, hun klanten dagelijks bij op het vlak van accountancy, fiscaliteit, juridische zaken, bedrijfsadvies, bedrijfsfinancieringen (financieringsdesk), salarisadministratie en personeel & organisatie (salarisdesk).

Werken bij OOvB Heesch
Samen met ruim 20 collega’s werk je in een prachtig historisch pand in het centrum van Heesch. Het klantenbestand bestaat uit zeer uiteenlopende mkb-bedrijven. Van de bakker op de hoek tot een grote recycler. Bij OOvB zijn ze formeel wanneer het moet en informeel wanneer het kan. Onderling heerst een fijne werksfeer. Ze weten elkaar altijd te vinden voor vragen en advies.

Werken bij OOvB Wijchen
Samen met twintig collega’s werk je in een mooi kantoor in Wijchen. Het klantenbestand bestaat uit zeer uiteenlopende mkb-bedrijven. Van de slager op de hoek tot een internationaal ICT dienstverlener. Bij OOvB zijn ze formeel wanneer het moet en informeel wanneer het kan. Onderling heerst een fijne werksfeer. Ze weten elkaar altijd te vinden voor vragen en advies.

Werken bij OOvB Cuijk
Samen met een twintigtal collega’s werk je in een mooi kantoor in Cuijk. Het klantenbestand bestaat uit zeer uiteenlopende mkb-bedrijven. Van de slager op de hoek tot een internationaal ICT dienstverlener. Bij OOvB zijn ze formeel wanneer het moet en informeel wanneer het kan. Onderling heerst een fijne werksfeer. Ze weten elkaar altijd te vinden voor vragen en advies.

Werken bij OOvB Wanroij
Samen met +/- 40 collega’s werk je in mooi kantoor in Wanroij. Het klantenbestand bestaat uit zeer uiteenlopende mkb-bedrijven. Van de slager op de hoek tot een internationaal ICT dienstverlener. Bij OOvB zijn ze formeel wanneer het moet en informeel wanneer het kan. Onderling heerst een fijne werksfeer. Ze weten elkaar altijd te vinden voor vragen en advies.

 

 

Algemene info

6 januari 2021
101-200