Verbruggen Superkeukens Oss

Verbruggen Superkeukens Oss

https://www.verbruggenoss.nl/
0 Openstaande vacatures

Info over jouw nieuwe werkgever

Superkeukens is met zijn ruim 44 winkels een van de grootste en meest toonaangevende keukenaanbieders in Nederland. Voor Superkeukens staat de tevredenheid van de klant natuurlijk voorop. De kwaliteit is belangrijk, maar de prijs is minstens zo interessant. Zij zorgen ervoor dat de klant altijd direct de beste keukenprijs krijgt. Er hoeft dus geen onderhandeling plaats te vinden, want de prijs van de keuken is super!

Superkeukens Oss is gevestigd in de winkel van Verbruggen op de woonboulevard. Familiebedrijf Verbruggen is met ruim 35 jaar ervaring op keuken-, woon- en slaapkamer gebied met recht een specialist te noemen. Klanten kunnen er tot op de dag van vandaag terecht voor een ruim assortiment met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en deskundig advies op maat.

Op Woonboulevard Oss staat Verbruggen met een 5.000 m2 grote showroom. Je komt terecht in een team van 15 personen, waarvan 3 op afdeling keukens. Naast vestiging Oss hebben ze ook vestigingen in Den Bosch, Sint Hubert, Uden, Helmond en Eindhoven.

Algemene info

1981
1-50