VS Vastgoedadvies

Info over jouw nieuwe werkgever

VS Vastgoedadvies is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau met integrale dienstverlening op het gebied van onderhoudsmanagement. Het team bestaat uit ervaren vastgoeddeskundigen die beschikken over tientallen jaren werkervaring die is opgedaan bij woningcorporaties, gemeentes, non-profitorganisaties, vastgoedbeheerders en het bedrijfsleven.

De werkwijze is niet alleen gericht op de vraagstelling van de klant, maar richt zich juist op het volledige speelveld waarin de klant zich begeeft. Op basis van de ontwikkelingen ontstaan er behoeften, waaruit de vraagstelling volgt. Juist de ontwikkelingen en behoeften zijn bepalend voor de noodzakelijk aanpak.

VS Vastgoedadvies ondersteunt hun opdrachtgevers op strategisch niveau en vertalen de strategie naar een haalbare uitvoering. Langetermijndoelstellingen worden vertaald in concrete doelstellingen op middellange en korte termijn. De doelstellingen op korte termijn worden vervolgens vertaald naar concrete werkzaamheden, verbetervoorstellen of projecten.

Algemene info

2013
1-10