Mill Panel B.V.

Mill Panel B.V.

https://millpanel.com/nl/
0 Openstaande vacatures

Info over jouw nieuwe werkgever

Mill Panel Holding is een groeiende groep van bedrijven actief in de productie van houten deurpanelen en kozijnen. Zie Mill Panel, Timmerfabriek Heerenveen – Machinale Kozijnproductie en Hermes Kozijnen.

Sinds 1908 is Mill Panel al actief, opgestart onder de naam Van Hout. Al jaren zijn ze een wereldwijd bekende leverancier op het gebied van snij- en schilfineer. Inmiddels werken ze in Mill met een team van ruim 50 collega’s aan de basis van hun producten: AluPlex®. Een plaatmateriaal opgebouwd uit schil- en snijfineren met een dampremmende aluminium laag aan binnen- en buitenzijde van het deurpaneel.

Met AluPlex® als basis produceren zij een brede range aan deurpanelen, maar het plaatmateriaal is ook heel goed bruikbaar voor andere toepassingen. Naast AluPlex® verwerken zij materialen zoals hoogwaardig XPS-isolatieschuim, aluminium en kurk in hun producten. Door de veelheid aan mogelijkheden spelen zij een grote rol in de nieuwe technologische ontwikkelingen in de wereld van isolerende (deur)panelen.

Algemene info

1908
50-75