CV maken

XLIX Recruitment en DeSollicitatie.nl slaan de handen ineen 

Ga je solliciteren? Dan is een goed uitziende CV wel een must. Een recruiter scant gemiddeld binnen 8 seconden een CV en is dan is het van belang dat jouw CV opvalt. Daarom is XLIX Recruitment een partnership aangegaan met DeSollicitatie.nl. De ontbrekende schakel voor jouw sollicitatie.

Echter zien we nog veel te vaak dat wij cv's ontvangen die gemaakt zijn in Word of met een ander in elkaar geknutseld document. Dat is waarom wij een partnership aan zijn gegaan met DeSollicitatie.nl. “Het is heel logisch dat je geen mooi cv kunt opmaken als je geen grafische kennis hebt”, vertelt Nikki Barten, eigenaar van DeSollicitatie.nl. “Als je dan op internet gaat zoeken naar het maken van een cv, is er niet veel aanbod en kom je vrij ‘saaie’ templates tegen. Ook bieden wij tekstuele hulp voor wie wil.”

Samenwerking DeSollicitatie.nl en XLIX Recruitment

DeSollicitatie.nl is een toegankelijk, laagdrempelig platform waarop je in een handomdraai een perfect cv en/of stijlvolle sollicitatiebrief maakt. Danny: “De cv’s en sollicitatiebrieven op DeSollicitatie.nl zien er professioneel uit. Je maakt hier als kandidaat een veel betere eerste indruk mee als wanneer je met een zelfgemaakt cv aan komt zetten. Wij zien daarom graag dat onze kandidaten via DeSollicitatie.nl hun cv en/of sollicitatiebrief maken.” Nikki licht verder toe: “Iedereen die via XLIX solliciteert, krijgt van ons 10% korting op zijn bestelling, zodat we extra kunnen aanmoedigen om écht goed voor de dag te komen.

Nieuwsgierig naar de vacatures van XLIX Recruitment? Of wil jij je vrijblijvend bij XLIX aanmelden als kandidaat voor wanneer er een passende vacature komt? Klik hier voor het vacature overzicht.

Benieuwd naar de templates van DeSollicitatie.nl? Deze bekijk je hier in hun webshop.

Hoe ontvang je 10% korting op een template van deSollicitatie.nl?

Een goede eerste indruk maken bij jouw potentiële nieuwe werkgever? Solliciteer dan met een representatief cv!

Dit maak je in een handomdraai via DeSollicitatie.nl. XLIX-kandidaten krijgen een exclusieve korting als zij van DeSollicitatie.nl gebruik willen maken!

Mail voor deze kortingscode naar info@xlixrecruitment.nl.