Voor werkgevers

Werving & Selectie

Je wilt de juiste kandidaat voor jouw organisatie. Maar hoe komt die bij jou? Hoe breng je die allesbepalende klik tot stand? XLIX Recruitment zoekt kandidaten die zowel bij de vacature als bij jouw organisatie passen. Wij doen dat op onze eigen, effectieve manier tegen een zeer scherpe prijs.

Werkwijze XLIX

Wij zijn er om jou te ontzorgen. De mate waarin kies jij. Binnen ons concept kun je alleen de werving uit handen geven, maar je kunt ook de sollicitatiegesprekken door ons laten voeren. Je kunt je zelfs helemaal laten ontzorgen. Jij kiest, wij regelen de rest.

In 9 stappen naar de juiste kandidaat:

 1. Intake – Wij inventariseren de vacaturetekst bij jou op locatie. Dan kunnen we gelijk vragen stellen die nodig zijn om tot een goed profiel te komen.
 2. Vacaturetekst – Aan de hand van de intake (her-)schrijven wij de vacaturetekst en het profiel.
 3. Publicatie – Na goedkeuring van de tekst plaatsen we de vacature met jouw bedrijfsnaam en logo op onze site, diverse job-boards en social media.
 4. Werving – We benaderen en ‘hunten’ (latent) werkzoekenden via onder andere LinkedIn en diverse CV-databases.
 5. Selectie – Wij screenen sollicitanten, benaderen matches en wijzen de rest op een persoonlijke en vriendelijke manier af.
 6. Voorstellen – Wij stellen onze selectie kandidaten aan je voor. Je ontvangt het CV, de motivatie en een verslag van het gesprek dat ze met XLIX hebben gehad.
 7. Sollicitaties – Jouw selectie kandidaten nodigen we voor een eerste gesprek uit. Dat kan bij ons op kantoor of bij jou.
 8. Assesment – Wij hebben een vaste partner die desgewenst bij kandidaten een assessment kan afnemen.
 9. Afronding – We evalueren samen de gesprekken, sparren over een voorstel en komen zo tot de uiteindelijke en juiste kandidaat.

Waarom XLIX Recruitment?

 • Flexibel: jij bepaalt wat je aan ons uitbesteedt. Alles is mogelijk: van alleen werving tot het hele werving- en selectietraject. Wil je alleen een wervende vacaturetekst? Neem contact op en we schrijven die voor je.
 • Samenwerking: we combineren jouw wensen en onze ervaring om tot een scherp profiel van de ideale kandidaat te komen.
 • Merkbeleving: we communiceren vanuit jouw bedrijf in jouw huisstijl. Kandidaten weten bij wie ze solliciteren.
 • Kandidaat-beleving: Wij hebben oog voor onze kandidaten en hun wensen. Wij zorgen dat ze altijd weten waar ze aan toe zijn.
 • Innovatie: Onze recruiters beschikken over de laatste recruitmentkennis en slimste searchtools.
 • Tijdbesparend: wij nemen je werk uit handen. Wij zoeken de kandidaat, jij kunt je gewoon richten op jouw dagelijkse werkzaamheden.
 • Duidelijke tarieven: Wij geven vooraf een indicatie van de recruitmenturen zodat je weet wat het gaat kosten. Blijven we onder de indicatie, dan betaal je alleen de gemaakte uren.
 • Lage kosten: Wij werken met vaste uurtarieven. XLIX hanteert géén plaatsingsfee en vraagt niet om de traditionele 20% tot 25% van het bruto jaarsalaris. Scheelt jou al snel 50% op de totale 'kosten'.
 • Twee voor de prijs van één: Wij werken op uurbasis. Neem je meerdere door ons voorgestelde kandidaten uit dezelfde procedure aan? Dan blijft de prijs gelijk, want je rekent alleen de gemaakte uren af.
 • Simpel en transparant: We houden het simpel en transparant voor iedereen. Een kandidaat komt altijd rechtstreeks bij jou in dienst. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling, etc.

Wat kost het?

Wij zorgen voor de juiste kandidaat tegen een eerlijke prijs. In tegenstelling tot traditionele recruiters werken wij met een vast uurtarief. Vooraf geven we aan hoeveel uren we denken nodig te hebben. Achteraf rekenen we de werkelijk gemaakte uren af.

Hebben we vooraf 35 uur genoemd en hadden we achteraf maar 27 uur nodig? Dan betaal je alleen de 27 gewerkte uren. Besluit je uit één selectietraject meerdere kandidaten aan te nemen? Dan betaal je nog steeds alleen de uren die wij voor je gewerkt hebben. Dat is wel zo eerlijk.

Waar en voor wie werken wij?

XLIX werkt vanuit een kantoor in Heesch en richt zich voornamelijk op bedrijven en kandidaten gelegen in de regio van Bernheze, Oss, Uden, Veghel, 's-Hertogenbosch, Nijmegen en Eindhoven. Desgewenst kunnen we het hele wervings- en selectieproces (of delen daarvan) op locatie uitvoeren. We zijn gespecialiseerd in vacatures op het gebied van: