Lunenburg Administratie- en Advieskantoor

Lunenburg Administratie- en Advieskantoor

https://www.lunenburgadministratie.nl/
0 Openstaande vacatures

Info over jouw nieuwe werkgever

Lunenburg Administratie- en Advieskantoor staat voor de complete verzorging van administraties voor vooral het MKB en de bouwsector. Jaarrapporten, belastingzaken, salarisadministraties, begrotingen en prognoses: het zijn allemaal dingen waar vele ondernemers weinig van weten. Zij zijn goed in hun vak en zien de administratie als een noodzakelijk kwaad. Om ze te ontlasten van deze belangrijke taak, kunnen ze Lunenburg inschakelen voor alle facetten van deze administratie.

Op een persoonlijke en informele manier zorgen zij voor kwaliteit. In plaats van slechts een administrateur te zijn, zijn ze bij Lunenburg een echte sparringpartner voor de ondernemer. Door als klankbord naar de ondernemer toe te fungeren, is de ondernemer in staat om zijn bedrijf, indien en waar nodig, tijdig bij te sturen. Lunenburg stelt henzelf het doel dat hun klanten niet voor (financiële) verrassingen komen te staan.

In 1999 is Lunenburg goed bevonden om toe te treden als lid bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen, kortweg NOAB. Tevens zijn ze aangesloten bij het Register Belastingadviseurs, in de wandelgangen ook wel RB genoemd. Zij zijn als bedrijf gecertificeerd dat zij als kantoor volgens de nieuwste methode (SBR) alle communicatie naar overheden en ook banken kunnen verzorgen

Algemene info

1997
1-50