Vacature Maashorst

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Via XLIX Recruitment vind je vacatures in Maashorst

Bij ons ben je geen kaart in de kaartenbak. Wij leren je graag persoonlijk kennen, zodat we voor jou de ideale baan kunnen vinden. XLIX Recruitment heeft een unieke aanpak als het gaat om recruitment en wij zijn ervan overtuigd dat de ideale kandidaat en de ideale baan bestaan. Om die baan voor jou te vinden, zijn we eerlijk en duidelijk. We houden niet van vage constructies, maar we zoeken vast werk en doen niet aan uitzenden, detacheren en payrollen. Hierdoor weet jij waar je aan toe bent! Wil je een kijkje nemen bij de vacatures in Maashorst? Klik dan hier.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Vacature in Maashorst gezocht? Zoek niet verder!

XLIX Recruitment neemt werk van hun opdrachtgevers uit handen door het hele wervings- en selectieproces te verzorgen. Dit ziet er als volgt uit: wij plaatsen de vacature voor werk in Maashorst, waar jij vervolgens op kunt reageren. Uit alle reacties maken wij een selectie en als je geselecteerd bent, komt je op sollicitatiegesprek bij ons. Is er een klik en zien we aansluiting bij de functie, dan stellen we je voor aan de opdrachtgever en heb je daar je tweede gesprek. Ben jij na dit gesprek geselecteerd als kandidaat? Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Dé vacaturebank voor werk in Maashorst

In onze vacaturebank met mogelijk werk in Maashorst zie je precies welke bedrijven er vacatures open hebben staan. Door onze transparantie zie je de naam en het logo van het bedrijf, zodat je weet waar je aan toe bent en waar je precies solliciteert. Ben je benieuwd naar wat wij samen kunnen bereiken? Meld je aan via XLIX Recruitment of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder met het vinden van een baan!

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever