Sales vacature Bernheze

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

XLIX Recruitment biedt volop sales vacatures

Wat vind jij echt belangrijk bij het zoeken naar een nieuwe baan? Bij XLIX Recruitment zorgen we voor een fijne samenwerking. We beginnen altijd met aandacht voor jou. Door jou wensen te begrijpen, kunnen we gerichter sales vacatures voor jou vinden. We weten dat we door goed te zoeken en transparant te zijn gedurende het hele proces, de ideale match voor jou en onze opdrachtgevers kunnen vinden. Bij XLIX Recruitment nemen we alleen opdrachten aan waar we zelf volledig achter staan. Zo garandeer jij jezelf van een sales vacature die bij jou past. Nieuwsgierig geworden? Met onze vacaturebank blijf je op de hoogte van nieuwe sales vacatures in de regio Bernheze.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Bernheze zoekt sales medewerkers

Ben jij nog op zoek naar nieuwe vacatures dichtbij huis? Hoe korter de reistijd, hoe meer tijd je hebt om de dingen te doen die je leuk vindt. Met XLIX Recruitment vind je actuele sales vacatures in en rondom Bernheze. Ben jij momenteel op zoek naar een nieuwe baan in de sales branche? Bekijk dan de XLIX Recruitment vacaturebank. Of je nu al een ervaren sales medewerker bent of graag ervaring wil op doen. Wij hebben sales vacatures voor starters en voor diegene die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Onze sales vacatures zijn transparant en eerlijk: dat vinden wij belangrijk. Met XLIX Recruitment weet jij waar je aan toe bent.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Bekijk het aanbod van sales vacatures in Bernheze

Wat vind jij belangrijk bij het vinden van een nieuwe baan? Als jij ook waarde hecht aan dicht bij huis werken, of misschien zelfs op de fiets naar je werk toe kunt gaan. Bekijk dan de sales vacatures van XLIX Recruitment Bernheze. Wij zijn voor verschillende opdrachtgevers uit de regio actief. Ben jij klaar met je studie en sta jij te trappelen om wat je geleerd hebt in de praktijk te brengen? Of wil je de lat hoger leggen voor jezelf? Met XLIX Recruitment vind jij wat je zoekt. Wij geloven in jou en gaan samen op zoek naar jouw ideale baan. In onze vacaturebank vind je een up-to-date aanbod aan sales vacatures bij jou in de buurt.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever