Parttime vacature Bernheze

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Een breed aanbod in parttime vacatures

Wil jij je horizon verbreden met een nieuwe baan, maar lukt het jou maar niet op al die verschillende vacaturesites? XLIX Recruitment is hét platform voor werkzoekenden in de omgeving van Bernheze. Bij XLIX Recruitment weet je waar je aan toe bent. Door onze transparante manier van werken zoek je bij ons, zonder verrassingen, naar een vacature. Over opdrachtgevers en tarieven zijn we niet geheimzinnig. Wij vinden het belangrijk dat je vooraf weet met welke opdrachtgevers je te maken hebt. Hoe kun je anders een goede match maken als je niet weet voor wie je gaat werken.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Bekijk onze vacaturebank voor parttime vacatures in Bernheze

Wil jij ook parttime aan de slag in Bernheze, of ben je gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bij XLIX Recruitment maakt het niet uit of je nieuw bent op de arbeidsmarkt of al een aantal jaren meedraait. Wij werken hard voor ieder inkomen. ICT’er of orderpicker, wij willen voor jou je ideale match vinden. Weet jij al precies wat je wil, of wil je erachter komen wat jij wil? Samen met onze recruiters ga je op zoek naar de parttime vacature voor jou. Bekijk nu alvast de openstaande vacatures in onze vacaturebank.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Diverse nieuwe parttime vacatures in Bernheze

Door middel van de vacaturebank van XLIX Recruitment kun jij je oriënteren in de parttime vacatures die er op dit moment beschikbaar zijn in Bernheze en omgeving. Wanneer we jou voorstellen als kandidaat houden we je altijd compleet op de hoogte van de ontwikkelingen. In iedere stap zijn we transparant. Vervolgens plaatsen we jou direct bij de opdrachtgever zelf in dienst. Geen uitzendwerk of andere mysterieuze constructies. Zo zet je met XLIX Recruitment altijd de juiste stap. Maak vrijblijvend kennis met ons via de website van XLIX Recruitment en blijf zo op de hoogte van de parttime vacatures in Uden.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever