Bouw vacature Oss

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Timmer aan de weg met jouw nieuwe uitdaging

Hé vakman! Weet jij als geen ander hoe het is om mooie projecten af te ronden in een de branche waar iedere dag anders is? Voor verschillende opdrachtgevers in Oss hebben wij variërende bouw vacatures beschikbaar. Wil jij met al je skills verder aan jou loopbaan timmeren? Dan heeft XLIX Recruitment bouw vacatures die jij zoekt. Samen met jou kijken we naar wat er echt bij je past. Wij zijn ervan overtuigd dat de ideale vacature bestaat! Hoe we dat doen? Door volledig transparant te zijn en aandachtig zoeken voor jou. Wij nemen de tijd om jou te leren kennen en kunnen zo de ideale match vinden voor jou.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Wij zoeken bouwvakkers!

Voor verschillende opdrachtgevers in de omgeving van Oss hebben wij vacatures in de bouwsector. Wil jij ook graag bij jou in de buurt werken en doen wat je echt leuk vindt? XLIX Recruitment heeft een unieke manier matchen. Wij geloven dat de perfecte baan bestaat. Samen met jou gaan wij op zoek om ook voor jou die ene bouw vacature te vinden die aansluit bij jouw wensen. XLIX Recruitment heeft alleen maar echte banen, wij doe niet aan payrolling, detacheren of andere vage vormen van uitzendwerk. Wij plaatsen je direct bij de opdrachtgever waar de vacature openstaat. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Openstaande bouwvacatures in Oss

Wil jij ook werken in de bouwsector in de buurt van Oss? Waar geen een klus hetzelfde is en waar jij jezelf kunt blijven verbeteren. Kijk dan in de vacaturebank van XLIX Recruitment en vind jouw volgende project. Wij bieden een breed aanbod van bouw vacatures bij jou in Oss. Bij XLIX Recruitment vind je eerlijke vacatures. Wij doen niet geheimzinnig over onze opdrachtgevers, je ziet bij ons altijd wie de vacature aanbiedt en wat je verder kunt verwachten. Zo weet jij waar je aan toe bent. Ben jij nieuwsgierig geworden naar de wereld van XLIX Recruitment? Meld je vrijblijvend aan en bekijk alvast onze beschikbare vacatures in Oss, en wie weet ontmoeten wij jou binnenkort.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever