Werken in Veghel

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Vind werk dat bij je past in Veghel

Op zoek naar werk in Veghel? XLIX Recruitment helpt je graag bij het vinden van een passende baan. Hierbij vinden wij transparantie essentieel en door onze unieke manier van matchen vinden wij de perfecte match voor jou. In onze vacaturebank vind je een ruim aanbod aan diverse banen. Heb je een vacature gezien die bevalt? Neem dan contact met ons op, dan starten wij het selectieproces. Bij XLIX Recruitment kun je ook terecht voor het maken van een perfect cv of een stijlvolle sollicitatiebrief. Door onze samenwerking met DeSollicitatie.nl kom je écht goed voor de dag met jouw cv!

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Werken in Veghel? Wij hebben openstaande vacatures voor jou!

De ideale baan en de ideale kandidaat bestaan! Onze missie bij XLIX Recruitment is om deze twee met elkaar te matchen. Wij hebben een unieke aanpak om jouw te machten met de ideale baan. Transparantie staat centraal bij het gehele sollicitatieproces en wij zorgen dat jij altijd weet waar je aan toe bent. Via onze kanalen houden we jou graag op de hoogte over vacatures, tips over solliciteren, nieuwtjes over recruitment en onze dienstverlening.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Neem een kijkje tussen onze vacatures voor werk in Veghel

Bij XLIX Recruitment zijn wij gespecialiseerd in vacatures op het gebied van retail, juridisch, techniek, management, marketing & e-commerce, recruitment & HR, logistiek, ICT, bouw, finance en sales. Als jij wilt werken in Veghel, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken voor jou vast werk en doen niet aan uitzenden, detacheren en payrollen, zodat jij weet waar je aan toe bent. Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op en wie weet helpen wij jou binnenkort aan een nieuwe baan!

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever