Parttime vacature Sint-Oedenrode

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Werk in Sint-Oedenrode gezocht? XLIX Recruitment helpt je!

De ideale baan en de ideale kandidaat bestaan: XLIX Recruitment koppelt die twee aan elkaar. Ons geheim hierbij is transparantie. Wij nemen de tijd om jou te leren kennen, waardoor we weten wat jouw wensen zijn en wat het beste bij jou past. Als jij wilt werken in Sint-Oedenrode, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben in onze vacaturebank diverse mogelijkheden op verschillende gebieden, zoals techniek, bouw, management, marketing, en veel meer. Bij ons weet je waar je aan toe bent, omdat wij niet doen aan payrollen, detacheren en uitzenden.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Openstaande vacatures voor werk in Sint-Oedenrode

De vacaturebank van XLIX Recruitment is dé plek voor het vinden van nieuwe mogelijkheden en uitdagingen. Werken in Sint-Oedenrode via XLIX is anders dan via andere bureaus. Wij hebben een unieke methode, waarin wij transparantie erg belangrijk vinden. Neem hier een kijkje om te zien waar wij voor staan en hoe wij te werk gaan. Het belangrijkste is dat wij altijd zorgen dat jij weet waar je aan toe bent en dat jij een baan vindt die bij je past.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Werken in Sint-Oedenrode

Als je op zoek bent naar werk in Sint-Oedenrode, dan helpt XLIX Recruitment jou graag met het vinden van de ideale baan! In onze vacaturebank staan recente vacatures voor diverse banen in de omgeving. Neem ook eens een kijkje op onze andere kanalen zoals LinkedIn en Facebook. Daar vind je de vacatures, tips over solliciteren, nieuwtjes over recruitment en onze dienstverlening. Wil je meer informatie over XLIX Recruitment of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever