Werken in Schijndel

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Werk in Schijndel gezocht? Wij helpen je!

XLIX Recruitment heeft werk voor jou in Schijndel! Wij hebben een ruim aanbod aan vacatures voor verschillende disciplines. Wij leren jou graag kennen, waardoor we een juiste baan voor jou kunnen vinden. Onze transparantie en eerlijkheid zorgen ervoor dat zowel jij als de opdrachtgever precies weten waar jullie aan toe zijn. Bij onze vacatures zie je welk bedrijf eraan is gekoppeld en hierdoor zie jij meteen of dit bedrijf ook bij jou past. Daarnaast doen wij niet aan detacheren, payrollen of uitzenden, waardoor jij weet waar je aan toe bent en in dienst kan gaan bij je nieuwe werk in Schijndel!

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Neem contact op met XLIX Recruitment als jij wilt werken in Schijndel

Als jij wilt werken in Schijndel, ben je bij ons aan het juiste adres. XLIX Recruitment neemt moeite om op zoek te gaan naar de ideale match tussen jou en je opdrachtgever. Wij werken hard voor iedereen, niet alleen voor topinkomens. Een standaard sollicitatie verloopt bij ons als volgt: bij plaatsen de vacature, waar jij vervolgens op reageert. Uit de verschillende reacties selecteren wij kandidaten en als jij hierbij zit, heb je een sollicitatiegesprek. Mocht je niet bij de selectie zitten, dan laten we je dat weten. Merken we een klik en zien we aansluiting bij de functie, dan stellen we je voor bij de opdrachtgever en heb je daar je tweede gesprek. Vervolgens hoor je of je bent uitgekozen voor de functie en wellicht kan je dan starten met werken in Schijndel!

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Onze vacatures voor werk dat bij je past in Schijndel

Werken in Schijndel? Zoek niet verder, want XLIX Recruitment heeft passende vacatures voor jou. Wij zijn gespecialiseerd in vacatures op verschillende gebieden, zoals management, techniek, bouw, finance, sales en meer. Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag!

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever