Werken in Meierijstad

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Zoek jij werk in Meierijstad? Lees hier verder!

De ideale kandidaat en de ideale baan bestaan: daar geloven wij in bij XLIX Recruitment. Bij ons vind je een aanbod aan vacatures in verschillende disciplines. Voor we aan de slag gaan, willen we jou goed leren kennen. Hierdoor kunnen wij de ideale match voor jou vinden. Openheid, eerlijkheid en transparantie staan dan ook hoog bij ons in het vaandel. Heb je een vacature gevonden die je aanspreekt? Dan zie je meteen welk bedrijf bij de vacature hoort, zodat je weet waar je voor solliciteert en waar je uiteindelijk misschien wel komt te werken. Werk in Meierijstad was nog nooit zo snel gevonden!

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Werken in Meierijstad

Ben jij nieuwsgierig wat de markt in Meierijstad op dit moment biedt? En wil je weten waar je aan toe bent, zonder mysterieuze advertenties? Dan ben je bij XLIX Recruitment aan het juiste adres. Wij noemen in onze advertenties de naam van de opdrachtgever, zonder vaag te zijn. Hierdoor weet jij waar je solliciteert, waar je aan toe bent en door deze transparantie hopen wij jou snel aan een baan te helpen. Wij zijn gespecialiseerd in vacatures in diverse gebieden, zoals sales, techniek, bouw, management, marketing, en nog meer! Als jij wilt werken in Meierijstad ben je bij ons aan het juiste adres!

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Vacatures voor werk in Meierijstad vind je hier

In onze vacaturebank vind je alleen vacatures waar wij achter staan. Onze missie is verbinden en transparantie is hierin essentieel. Wil je meer weten over XLIX? Neem dan een kijkje op onze kanalen, zoals Facebook en LinkedIn, en blijf op de hoogte van alle vacatures en ontwikkelingen. Ook voor sollicitatietips en nieuwtjes over recruitment kun je daar terecht! Voor overige vragen kun je contact met ons opnemen.

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever