Werken in Bernheze

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Werken in Bernheze: XLIX Recruitment helpt jou!

Ben jij benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is op het gebied van werken in Bernheze? Neem dan een kijkje tussen onze vacatures. Je kunt hier verschillende parttime en fulltime vacatures vinden op diverse gebieden. Heb je een vacature gevonden die je bevalt? Dan kun je hierop reageren. Wij nemen vervolgens de tijd om je te leren kennen, want wij zijn van mening dat dat de basis is voor een goede relatie. Ook vinden wij transparantie belangrijk. Bij de vacatures hebben wij de naam en het logo van de opdrachtgever weergegeven, zodat jij weet bij wie je solliciteert en weet waar je aan toe bent.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Op zoek naar werk in Bernheze? Zoek niet verder

In de vacaturebank van XLIX Recruitment zit zeker iets wat bij jou past! Dit is de plek om nieuwe opdrachtgevers te ontmoeten en jouw ideale baan te vinden. Wij doen niet aan uitzenden, payrollen en detacheren, maar plaatsen jou direct bij de opdrachtgever waar de vacature open staat. Hierdoor weet jij waar je aan toe bent en kan jij met een fijn gevoel beginnen met werken in Bernheze! Heb je vragen of wil je iets weten? Neem dan contact met ons op.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Vacatures voor werk in Bernheze die bij jou passen!

Bij XLIX Recruitment ben je geen kaart in de kaartenbak. Wij nemen onze opdrachtgevers werk uit handen door het hele wervings- en selectieproces te verzorgen, waardoor jij uiteindelijk je droombaan vindt! Wij plaatsen een vacature waar jij vervolgens op reageert. Uit de reacties selecteren wij kandidaten en als je geselecteerd bent, heb je bij ons een sollicitatiegesprek. Is er een klik en zien we aansluiting bij de functie, dan kom je bij de opdrachtgever op een tweede gesprek. Mocht jij hun ideale kandidaat zijn, dan feliciteren wij jou met je nieuwe werk in Bernheze!

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever