Vacature in Veghel

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Openstaande vacatures in Veghel?

Wil jij een volgende stap zetten in jouw carrière, maar zie je door de bomen het bos niet meer in alle beschikbare vacaturebanken? Wij hebben een vacature voor ieder niveau, van timmerman tot aan technisch projectmanager. Bij XLIX Recruitment ben je niet zomaar een cv maar gaan wij samen met jou op zoek naar wat er echt bij jou past. Wij luisteren naar jouw ambities, passie en wensen. Door jou beter te leren kennen weten wij waar we moeten zoeken. Wanneer wij een vacature voor je gevonden hebben communiceren wij in alle openheid over de opdrachtgever en het salaris. Wij zijn graag eerlijk en transparant tegenover onze kandidaten en opdrachtgevers. Zo weten we allemaal direct waar we aan toe zijn.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

XLIX Recruitment heeft de vacature die jij zoekt in Veghel

Dit is de plek voor nieuwe vacatures in Veghel en omgeving. Via de vacaturebank van XLIX Recruitment kun jij op zoek gaan naar die ene vacature die jou aanspreekt. Wij zijn een recruitment bureau met haar eigen regel. Voor we aan de slag gaan willen we jou eerst leren kennen. Doordat wij eerlijk en transparant zijn in onze manier van werken, weet jij precies waar je aan toe bent. Over opdrachtgevers en salaris doen wij niet geheimzinnig. Nieuwsgierig naar de vacatures van XLIX Recruitment? Wij doen niet aan uitzenden of detacheren, maar plaatsen jou direct bij je toekomstige werkgever. Kun jij niet wachten om jezelf aan ons voor te stellen? Wij ook niet, neem contact met ons op.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Zo veel keuze in onze vacaturebank

In de vacaturebank van XLIX Recruitment vind je een uitgebreid aanbod aan vacatures in verschillende disciplines in Veghel of omgeving. Of je nu aan de slag wil in de bouw of (online) marketing & E-commerce: wij werken hard voor ieder salaris en niet alleen voor topinkomens. Wij hechten waarde aan wat jij wil en jouw doelen. Door jou echt te leren kennen geloven wij dat we hierdoor de ideale match kunnen vinden. Wij zijn open en eerlijk, wij zijn XLIX Recruitment. Bekijk nu onze beschikbare vacatures in Veghel in onze vacaturebank. Zit er niet direct iets bij voor jou? Geen probleem, wij gaan graag op zoek voor jou.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever