Vacature Oss

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Zoek jij een baan in Uden?

Hé, waar denk jij aan bij het vinden van een nieuwe baan? Wij bij XLIX Recruitment vinden het belangrijk dat jij doet waar je blij van wordt. In onze vacaturebank hebben wij verschillende openstaande vacatures voor Uden. Dit zijn bijvoorbeeld functies in de techniek en transport & logistiek. Onze recruiters werken transparant en eerlijk. Dit vinden wij een prettige manier van werken. Wij willen dat je van tevoren weet waar je aan toe bent. Zo zijn wij niet geheimzinnig over onze opdrachtgevers, maar laten wij in onze vacaturebank precies zien waar de vacature openstaat. Zo kun jij zelf bepalen of jouw nieuwe werkgever bij jou past.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Hier vind jij jouw nieuwe vacatures

In Uden en omgeving bieden wij tal van vacatures aan in onze vacaturebank. Of je nu nieuw bent op de arbeidsmarkt of al barst van de ervaring, bij ons is iedereen gelijk. Wij werken hard voor ieder inkomen en branche! Wij vinden het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. Zo doet XLIX Recruitment niet aan detacheren, payrollen of andere vage vormen van uitzendwerk. Voordat wij zover zijn willen we jou eerst leren kennen. Wat zijn jou wensen, ambities en wie ben jij als persoon. Door je beter te leren kennen kunnen wij gerichter op zoek naar een passende baan. Een baan waar jij jezelf thuis gaat voelen. Wie wil dat nou niet?

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

De plek voor jouw nieuwe uitdaging.

De vacaturebank van XLIX Recruitment is de plek voor jou om een nieuwe stap te zetten in jouw carrière. Wil jij weten wat de markt te bieden heeft in Uden, of ben je gewoon nieuwsgierig? Wij geloven dat de ideale match bestaat! Het is onze missie om die twee te matchen. Daar hebben we onze eigen methode voor. Die bestaat uit goed zoeken en volledig transparant werken. Dat begint bij XLIX Recruitment met de naam van de opdrachtgever, welke we met logo bij de vacature en alle overige uitingen benoemen. Zo zie jij direct met welke opdrachtgever je te maken hebt. Wij geloven in jou als mens, een mens met wensen en ambities. Bekijk onze beschikbare vacatures in Uden in onze vacaturebank. Zit er nog niets bij wat past bij jou? Neem dat contact met ons op, wij helpen jou aan een passende baan.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever