Vacature Schijndel

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Wil jij werken in Schijndel?

Weten wat de markt voor jou in Schijndel te bieden heeft, maar heb je geen behoefte aan vage vacaturebanken? Bij XLIX geloven wij in transparantie. Door middel van onze eigen unieke manier van selecteren, willen wij samen met jou de perfecte opdrachtgever vinden. Dit doen wij door goed te kijken naar wat de opdrachtgever verlangt en de wensen die jij voor ogen hebt. Hoeveel uur wil jij werken? Welke werkzaamheden wil je gaan uitvoeren? Hoeveel wil je gaan verdienen? Dit zijn een paar belangrijke basisvragen, maar wij kijken verder dan alleen naar jou als kandidaat met een cv. Zo zorgen wij er samen met jou voor, dat jij een volgende stap kunt zetten in jouw carrière. Of je nu starter bent of al een aantal jaar ervaring hebt. Wij zijn er voor jou, met jou.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Vind jouw nieuwe job via XLIX Recruitment

XLIX Recruitment heeft verschillende vacatures bij jou in Schijndel openstaan. Onze vacaturebank staat gevuld met een breed aanbod aan vacatures voor verschillende disciplines. Wil je aan de slag als sales medewerker of de volgende stap zetten als projectmanager? Wij geloven in jou als persoon en vinden het belangrijk dat we jou kennen. Door onze open manier van recruiten weet jij, maar ook de opdrachtgever, precies wat je kunt verwachten en waar je aan toe bent. XLIX Recruitment doet niet aan payrollen of detacheren, maar plaatst jou direct bij je nieuwe werkgever. In onze vacaturebank zie je direct welk bedrijf er aan de vacature is gekoppeld. Zo kan jij direct zien of dit bedrijf ook bij jou past. Wel zo prettig. Bekijk nu onze vacaturebank op de website voor alle openstaande vacature in Schijndel.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Bekijk ook eens onze vacaturebank

Schijndel biedt veel vacatures voor verschillende branches. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Meld je dan vrijblijvend aan via XLIX Recruitment. Wij zijn XLIX en doen het op onze eigen unieke manier. Door middel van onze beproefde manier van recruiten, vinden wij de ideale match voor jou in Schijndel. Doordat wij eerst luisteren naar de wensen van jou en die van de opdrachtgever, kunnen wij met meer precisie jou voorzien van nieuwe vacatures. Waar deze vacatures openstaan zie je gewoon in onze vacaturebank. Open en eerlijk, dat vinden wij belangrijk.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever