Vacature Nistelrode

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Werken in Nistelrode via XLIX Recruitment

Weten wat de markt te bieden heeft? En wil jij meteen weten welke opdrachtgevers er op zoek zijn naar werknemers in Nistelrode? Dat kan! Bij XLIX Recruitment vind jij de vacatures die bij jou passen in onze vacaturebank. Wij werken via onze eigen unieke methode. Deze methode bestaat uit goed zoeken en volledig open te werk gaan. Voordat wij goed kunnen zoeken is het essentieel dat wij jou goed kennen. Wat zoek jij, wat wil jij en wat zijn jouw ambities? Wij vinden het belangrijk dat jij je niet zomaar een kaart in onze cv bak voelt, maar een persoon met wensen. Wij zijn XLIX en helpen je verder in jouw loopbaan.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Wij hebben de vacature die bij jou past.

Voor verschillende opdrachtgevers in Nistelrode en omgeving zijn wij op zoek naar kandidaten. Wellicht hebben wij de geschikte vacature voor jou klaarliggen in onze vacaturebank. Is dit niet het geval? Dan gaan wij op zoek voor jou! Ben jij net klaar met je studie of denk je aan een volgende stap in je carrière? XLIX Recruitment biedt tal van vacatures aan in verschillende functiegroepen. Bij ons staan transparantie en eerlijkheid centraal. Bij XLIX word je direct bij de opdrachtgever geplaatst, zonder bijzondere constructie. Wij zijn eerlijk over onze opdrachtgevers: die vind je dus ook in iedere vacature in onze vacaturebank terug. Zo weet jij meteen welke bedrijven hieraan gekoppeld zitten en of ze passen bij jou.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Vacaturebank Nistelrode en omgeving

De vacaturebank van XLIX Recruitment is de plek voor jou om een nieuwe stap te zetten in jouw carrière. Wil jij weten wat er in Nistelrode aan vacatures zijn of ben je gewoon nieuwsgierig? Wij geloven dat de ideale match bestaat en werken graag op een open en eerlijke manier. Dit verlangen wij van onze kandidaten en vinden daarom dat het bij de vacaturebank zelf moet beginnen. Ook geloven wij in jou als mens en niet als zomaar een kandidaat met cv. Bekijk onze beschikbare vacature voor Nistelrode en omgeving in de vacaturebank.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever