Vacature Meierijstad

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Vind jouw nieuwe uitdaging in Meierijstad via onze vacaturebank

Wil jij op één plek dé vacatures in Meierijstad en omgeving vinden? Deze vind je in de vacaturebank van XLIX Recruitment. Wij werken hard voor ieder inkomen en zorgen dat jij vacatures krijgt die aansluiten bij jouw wensen. Hoe we dat doen? Door eerst met elkaar te praten over wat jij wilt en waar je ambities liggen. Hierdoor kunnen wij jou gerichter voorstellen bij passende opdrachtgevers. Wij houden van een duurzame samenwerking en daarom verdiepen wij ons goed in de kandidaat en opdrachtgever. Hierdoor zijn onze matches ook echte matches. Hiervan krijgen wij dagelijks nieuwe energie.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Hier vind je de vacatures die bij jou passen

In de vacaturebank van XLIX Recruitment hebben we een uitgebreid aanbod aan vacatures in diverse branches in Meierijstad. Of je nu aan de slag wil in de bouw of (online) marketing & E-commerce. Wij gaan voor jou op zoek naar een passende vacature in Meierijstad. Bij ons ben je niet zomaar een cv in onze vacaturebank, maar kijken we samen wat jij wil en wat jouw doelen zijn. Ook hebben wij een transparante manier van werken. Zo kun jij aan de slag in een van de vele functies die wij mogen aanbieden. Wij doen niet aan uitzenden, payrollen of andere mysterieuze vormen van uitzenden, maar plaatsen jou direct bij je nieuwe werkgever. Ga samen met ons op zoek naar jouw volgende uitdaging en neem contact met ons op.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Weten welke vacatures Meierijstad te bieden heeft? Check onze vacaturebank

Neem eerst eens een kijkje in onze vacaturebank voor openstaande vacatures in Meierijstad. Zit hier momenteel geen potentiële functie voor je bij? Dan kijken we graag met jou verder. Wij geloven namelijk dat de ideale match bestaat. Hiervoor hebben we onze eigen unieke methode. Hoe dat werkt? XLIX neemt de tijd om jou te leren kennen. Door te weten wat jij zoekt kunnen we je beter voorstellen bij een van onze opdrachtgevers. Wij bieden een baan direct bij de opdrachtgever, geen payrolling of uitzendwerk. Wie de opdrachtgever is vind je gewoon terug in iedere vacature. Zo weet jij meteen waar je aan toe bent.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever