Vacature Oss

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

De mooiste vacatures in Den Bosch

Een vacaturebank met dé vacatures van Den Bosch en omgeving op éen plek. Wil jij bijvoorbeeld werken in de techniek of in sales? Door een groot netwerk van diverse opdrachtgevers weten wij dat XLIX Recruitment de volgende baan voor jou heeft. Hebben wij die niet direct klaarliggen, dan gaan we hiernaar op zoek. Wij werken hard voor ieder inkomen en zorgen dat jij vacatures krijgt die aansluiten bij jouw wensen. Hoe we dat doen? Door eerst met elkaar te kijken naar wat jij wilt en waar je wensen liggen. Zo kunnen wij jou gerichter voorstellen bij passende opdrachtgevers. Dit hele proces is transparant: zo weet jij waar je aan toe bent.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Wil jij weten welke vacatures er in Den Bosch openstaan?

Voor de volgende stap in jouw carrière ben je hier op de juiste plek. Wij bieden tal van vacatures in Den Bosch aan in onze vacaturebank. Het maakt niet uit of je nu een beginner bent of simpelweg je horizon wil verbreden. Wij zijn er voor jou. De kenmerkende manier van ons werken is onze eerlijkheid en openheid. Wie de opdrachtgever is, wat je salaris wordt en alle reviews vind je gewoon terug in iedere vacature in de vacaturebank online. Door open te werk te gaan, kunnen we bouwen aan een langdurige en sterke samenwerking. Dit is fijn voor jou, maar ook voor onze opdrachtgevers. Wij willen duurzaam verbinden, wij zijn XLIX Recruitment.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

De vacaturebank van XLIX Recruitment staat bomvol nieuwe uitdagingen

Wat vind jij belangrijk bij het vinden van jouw nieuwe baan in Den Bosch? Wij vinden het belangrijk dat jij gaat doen waar je gelukkig van wordt. Door je eerst goed te leren kennen, kunnen we je gerichter voorstellen bij opdrachtgevers. Hoeveel wil je werken? Welke werkzaamheden passen bij jou en wie ben jij als persoon? Door jou goed te kennen is de kans op een duurzame match groter. Ook doen wij niet aan detacheren, payrollen of andere mysterieuze vormen van uitzenden. Wij plaatsen jou direct bij een van onze opdrachtgevers in Den Bosch. Je weet meteen bij wie je voorgesteld kunt worden. Bekijk onze openstaande vacatures in de vacaturebank. Hierbij kan je filteren op wat jij belangrijk vindt.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever