Vacature Bernheze

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Ben jij diegene die wij zoeken in Bernheze?

Via de vacaturebank van XLIX Recruitment kun jij simpel en overzichtelijk de openstaande vacatures zien die er zijn in Bernheze. Wij vinden het belangrijk dat jij weet waar je op solliciteert. Daarom staan alle opdrachtgevers openlijk vermeld in onze vacaturebank en vacatures. Zo weet je meteen waar je aan toe bent. Staat er op het moment geen vacature bij die jou past? Neem dan contact met ons op. Wij gaan dan voor jou op zoek naar een passende match. Wij werken hard voor ieder inkomen, of je nu aan de slag wil gaan als orderpicker of de volgende stap wil zetten in je managementcarrière.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Diverse nieuwe vacatures in Bernheze

Heb jij de vacatures in Bernheze en omgeving al gezien in onze vacaturebank? Wij bieden vacatures aan voor diverse branches. Denk hierbij aan sales, techniek en transport. Door een groot netwerk aan diverse opdrachtgevers weten wij bij XLIX Recruitment dat wij de volgende baan voor jou hebben. Vind je momenteel niet wat jij zoekt in onze vacaturebank? Wij zoeken graag verder voor jou. Hoe we dat doen? Door eerst met elkaar te kijken wat jij wil en waar je wensen liggen, kunnen wij jou gerichter voorstellen bij passende opdrachtgevers. Wij werken hard voor ieder inkomen en zorgen dat jij vacatures krijgt die aansluiten bij jou wensen.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Hier vind je een uitgebreid aanbod nieuwe uitdagingen

Bij XLIX Recruitment werken wij op onze eigen manier en die werkt! Wij gaan open en eerlijk te werk en ons gehele proces is transparant. Zo weet jij op ieder moment waar je aan toe bent. Dat vinden we belangrijk bij XLIX Recruitment. Zo zie je in onze vacaturebank welke bedrijven er vacatures open hebben staan in Bernheze. Geen geheimzinnig gedoe over je salaris. Bij ons vind je vaste banen; wij doen namelijk niet aan uitzenden of payrollen. Wij plaatsen jou direct bij een bedrijf in Bernheze dat bij jou past. Benieuwd naar wat wij samen kunnen bereiken? Meld je dan vrijblijvend aan via XLIX Recruitment en wij gaan samen met jou op zoek naar een passende vacature.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever