Sales vacature Veghel

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Aan de slag als verkoopmedewerker in Veghel

Waar denk jij aan bij het vinden van een nieuwe baan? Als jij ook graag dicht bij huis wil werken of zelfs op de fiets naar je werk toe kunt, kijk dan eens naar de sales vacatures van XLIX Recruitment in Veghel. Wij mogen verschillende opdrachtgevers uit de omgeving van Veghel voorstellen die kandidaten zoeken in de sales sector. Ben jij die gedreven starter die staat te trappelen om wat je geleerd hebt in de praktijk te brengen? Of ben jij klaar om je horizon te verbreden? Met XLIX Recruitment vind jij wat je zoekt.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Een uitgebreid aanbod in Sales vacatures

XLIX Recruitment biedt jou sales vacatures in Veghel en omgeving. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Zo gaan we samen met jou op zoek naar die ene perfecte vacature. Wij geloven namelijk dat deze bestaat. Door goed te zoeken en in dit proces open te zijn naar jou en onze opdrachtgevers, hebben wij bewezen dat dit mogelijk is. Wij nemen enkel opdrachten aan waar we zelf in geloven. Alleen zo vinden we voor ieder een geschikte vacature aansluitend bij jou profiel. Ben jij benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen in Veghel? Bekijk de actuele sales vacatures van XLIX Recruitment.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Diverse sales vacatures beschikbaar in de buurt van Veghel

Wil jij ook graag weten waar je aan toe bent bij het vinden van een baan? Als jij niet van verassingen houdt en afhaakt bij teksten zoals ‘voor een opdrachtgever in de buurt’, bekijk dan eens de vacaturebank van XLIX Recruitment. Wij zijn open en eerlijk in onze vacatures.
Zo noemen wij altijd met naam en logo waar de betreffende vacature zich bevindt en wat je nog meer kunt verwachten. Fijn toch? Wij geloven dat dit de basis is van een goede start. Bij XLIX Recruitment verzeker jij jezelf van een echte baan. Geen detacheringen of payrolling, wij doen namelijk niet aan uitzendwerk. Wij plaatsen jou direct bij de betreffende opdrachtgever zelf in dienst. Bekijk de actuele sales vacatures bij jou in de buurt van Veghel in onze vacaturebank.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever