Sales vacature Uden

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Diverse sales vacatures in Uden

Benieuwd naar de sales vacatures in Uden? Via de vacaturebank van XLIX Recruitment vind je een actueel aanbod aan sales vacatures bij jou in de buurt. Wil jij graag werken in de sales zonder ver te moeten reizen? Met de vacaturebank van XLIX Recruitment vind jij sales vacatures in jouw omgeving. Wij zijn er voor jou in deze zoektocht. In de vacaturebank van XLIX Recruitment vind je een divers aanbod aan sales functies op elk niveau. Ben jij van plan de eerste stappen in de sales wereld te zetten? Of wil je met jou sales ervaring jouw carrière naar een hoger niveau tillen? Samen maken we het mogelijk.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Bekijk onze vacatures voor sales medewerkers

Met XLIX Recruitment vind je echte banen. Wij geloven in de ideale match. Hoe we dit doen?
Wij zijn de eerlijke en transparante recruiter die het op haar eigen manier doet. Bij ons ben je geen kaart in de kaartenbak. Wij hebben een unieke aanpak als het gaat om recruitment en helpen jou graag bij jouw zoektocht. In Uden mogen wij diverse opdrachtgevers voorstellen die op zoek zijn naar sales medewerkers. Ben jij wie we zoeken? Onze recruiters nemen de tijd voor jou. Zodra wij weten wat jij wil, kunnen wij de sales vacature vinden die bij jou past. Zo verzeker jij jezelf van jouw droom vacature.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Zoek jij een nieuwe baan in de buurt van Uden?

Hier vind je actuele sales vacatures bij jou in Uden! Ben jij klaar voor de volgende stap? Bekijk dan ons aanbod in sales vacatures. Wist je dat je bij XLIX Recruitment direct geplaatst wordt bij een van onze opdrachtgevers? Wij zijn het recruitment bureau waar je echte banen vindt. Geen uitzendwerk of detacheringen, maar rechtstreeks bij jou volgende werkgever in dienst. Over onze opdrachtgevers zijn we eerlijk. Je weet bij ons altijd van tevoren waar de sales vacature zich bevindt. Transparantie is essentieel. Als je niet weet voor wie je gaat werken, hoe kun je dan een goede match maken? Bekijk onze sales vacatures in Uden.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever