Sales vacature Heesch

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Bekijk deze sales vacatures in Heesch

Vind met XLIX Recruitment de nieuwste sales vacatures van opdrachtgevers in de omgeving van Heesch. Bekijk hier de mogelijkheden voor jou in Heesch als sales medewerker. Met de diensten van XLIX Recruitment vind jij de vacature die aansluit bij jou wensen. Door onze unieke persoonlijke manier van recruiten, zijn wij ervan overtuigd dat we de ideale match vinden voor jou. Door de focus te leggen op jou wensen en die van de opdrachtgever, gaan we altijd voor het beste resultaat. Zo nemen we alleen opdrachten aan waar we zelf helemaal achter staan. Hier vind je de beschikbare sales vacatures in Heesch.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Ben jij op zoek naar een nieuwe sales vacature?

Verschillende opdrachtgevers in de omgeving van Heesch zoeken gedreven sales medewerkers ter uitbreiding van hun team. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de sales branche? Via de vacaturebank van XLIX Recruitment vind je een divers aanbod aan sales vacatures. Wij vinden het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. Zo hebben onze vacatures geen geheimen voor jou. Wil jij weten waar de vacature openstaat of wat je nog meer kunt verwachten? In onze vacatures noemen wij de opdrachtgever met naam en logo boven iedere vacature. Zo weet je echt of de sales vacature bij jou past.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Bekijk het aanbod sales vacatures in de vacaturebank van XLIX Recruitment

Wil jij weten welke sales vacatures er beschikbaar zijn in de buurt van Heesch? De vacatures van XLIX Recruitment bieden tal van mogelijkheden in de sales branche. Wil jij, wat je geleerd hebt, echt in de praktijk gaan brengen of weet jij alle in’s en out’s van de sales wereld? Bij XLIX Recruitment werken we hard voor iedereen. Of je nu starter bent of barst van de ervaring. Wij geloven in de ideale match voor iedereen. Hoe we dat doen? Transparantie is essentieel. Hoe kun je een goede match maken als je niet weet voor wie je gaat werken? Ben jij nieuwsgierig naar de sales vacatures die er voor jou beschikbaar zijn?

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever