Sales vacature Den Bosch

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Vind jouw sales vacature hier

Diverse opdrachtgevers in de regio Den Bosch zijn op zoek naar gedreven kandidaten om hun sales teams uit te breiden. Ben jij klaar voor nieuwe uitdagingen in de sales branche? Via de vacaturebank van XLIX Recruitment vind je diverse sales vacatures voor ieder niveau. We vinden het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent als je solliciteert. Onze vacatures bevatten geen geheimen. Wil je weten wie de betreffende werkgever is, of wat je nog meer kunt verwachten? In onze vacatures noemen we jouw toekomstige werkgever altijd met naam en logo boven elke vacature. Zo weet jij precies wat je kunt verwachten.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Wij vinden voor jou de passende baan in de buurt van Den Bosch

Ben jij benieuwd welke sales vacatures er beschikbaar zijn in de buurt van Den Bosch? De vacaturebank van XLIX Recruitment heeft een divers aanbod aan functies op verschillende niveaus in de sales branche. Ga jij in de praktijk brengen wat je geleerd hebt of heeft de sales wereld voor jou geen geheimen meer? Bij XLIX Recruitment werken we hard voor iedereen. Of je nu starter bent of vol zit met ervaring. Wij geloven in de ideale match voor iedereen. Hoe we dat doen? Transparantie is het belangrijkst. Wij geloven dat je de beste match kunt maken wanneer je van tevoren weet voor wie je gaat werken. Zo zijn wij altijd open over onze opdrachtgevers en zie je bij iedere vacature meteen wie en waar de sales functie openstaat. Ben jij nieuwsgierig naar de sales vacatures die er voor jou beschikbaar zijn in de regio Den Bosch?

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Ben jij op zoek naar een nieuwe vacature in de sales?

Met XLIX Recruitment vind je up-to-date sales vacatures van opdrachtgevers in de regio Den Bosch. Hier zie je de mogelijkheden voor jou in de sales branche in Den Bosch. Met recruiters van XLIX Recruitment vind jij de vacature die aansluit bij jou wensen. Door onze unieke persoonlijke manier van selecteren, zijn wij er zeker van dat we de perfecte match kunnen maken voor jou. Met aandacht voor jouw wensen en die van de opdrachtgever, leggen we de lat hoog voor onszelf en gaan we altijd voor het beste resultaat. Zo nemen we alleen opdrachten aan waar wij zelf helemaal in geloven. Wij zijn XLIX Recruitment en zijn er voor jou.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever