Parttime vacature Veghel

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Parttime vacatures in Veghel

Wil jij weten wat er in Veghel aan vacatures beschikbaar is en zou jij graag aan de slag gaan in een parttimefunctie? Dan is XLIX Recruitment er voor jou, Bij ons vind je die ene vacature die aansluit bij jouw wensen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij doet waar je gelukkig van wordt. Door onze unieke manier van matchen weten wij dat dit mogelijk is. Dit doen wij door transparant te zijn in onze aanpak. Door jou eerst te leren kennen, kunnen wij jou gerichter voorstellen bij een van onze vele opdrachtgevers in Veghel. Bij XLIX Recruitment zetten we met jou samen de volgende stap in je carrière.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Via XLIX Recruitment vind jij parttime vacatures

Ben je net klaar met je studie of wil je graag weten wat er nog meer mogelijk is in jouw carrière? Via XLIX vind je die parttime vacatures in Veghel. Werken met vaste vrije dagen, zodat je kunt doen wat jij belangrijk vindt. Dat is ook wat wij belangrijk vinden. Bij ons ben je niet zomaar een CV op de grote stapel, maar een persoon met wensen. Via XLIX Recruitment word je direct bij de opdrachtgever geplaatst. Uitzenden, payrolling of andere manieren van uitzendwerk doen wij niet, maar bij ons ben je verzekerd van een baan direct bij de opdrachtgever zelf.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Vind jouw parttimebaan in onze vacaturebank

In de vacaturebank van XLIX Recruitment vind je ook tal van parttime vacatures. Voor verschillende opdrachtgevers in Veghel hebben wij vacatures beschikbaar in onder ander sales, bouw of ICT-functies. Wij doen niet geheimzinnig over opdrachtgevers, hebben duidelijke tarieven én nemen de tijd om onze kandidaten te leren kennen. Zo leggen we de lat hoog om telkens de perfecte match te vinden. Dat is onze kracht. Wij zijn ervan overtuigd dat we ook voor jou de ideale parttimebaan zullen vinden. Bekijk nu alvast de openstaande vacatures; wellicht zit hier direct al wat voor je bij. Wij zijn XLIX Recruitment en wij zijn er voor jou.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever