Parttime vacature Schijndel

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Zoek jij een parttime vacature?

Wil jij weten welke parttimebanen er bij jou in Schijndel en omgeving beschikbaar zijn? Vind jij het ook belangrijk dat je weet waar je aan toe bent en er niet geheimzinnig over vacatures wordt gedaan? Zo tonen wij altijd in onze vacatures om welke opdrachtgever het gaat en zijn we eerlijk over onze tarieven. Bij XLIX Recruitment staat transparantie centraal. Je weet bij ons meteen waar je aan toe bent. Zo leggen we de basis voor een perfecte match. Daar gaan we voor bij XLIX Recruitment.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Hier vind je parttime vacatures in Schijndel

Benieuwd wat de markt te bieden heeft in Schijndel en omgeving als het gaat om parttime vacatures? Door het nemen van een parttimebaan kun jij werken met vaste vrije dagen. Zo kun je jouw volgende baan perfect in jouw leven passen. XLIX Recruitment werkt met een eigen bewezen methode om jou en de opdrachtgever samen te brengen. Je bent bij ons niet zomaar een kaart in de kaartenbak, maar een kandidaat met wensen. Door de tijd te nemen om je te leren kennen, kunnen we op basis van jouw wensen de ideale match bewerkstelligen. Door transparant te zijn in dit proces weet jij te allen tijde waar je aan toe bent bij het vinden van een parttime vacature.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Ontdek deze vacatures in de omgeving van Schijndel

Heb jij altijd al willen werken met vaste vrije dagen, maar heb je jouw droombaan nog niet kunnen vinden in Schijndel? In de vacaturebank van XLIX Recruitment vind jij een divers aanbod van parttime vacatures in verschillende branches. We zijn onder andere gespecialiseerd in functiegroepen als de techniek, sales en ICT. Bij XLIX Recruitment vind je vacatures voor ieder niveau. Wil jij je eerste stap zetten op de arbeidsmarkt, of ga jij voor die nieuwe parttime uitdaging? Wij zijn er voor jou. Nieuwsgierig wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen? Meld je vrijblijvend aan via onze website en blijf op de hoogte van onze parttime vacatures in Schijndel.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever