Parttime vacature Rosmalen

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Nieuwe parttime vacatures in Rosmalen ontdek je hier

Ben jij benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is op het gebied van parttime vacatures in Rosmalen? Met XLIX Recruitment gaan we samen op zoek naar dat wat er bij jou past. Dit doen we door middel van ons transparante en unieke manier van werken. Zo vinden wij het belangrijk dat jij van tevoren weet wie de opdrachtgever is. Zo kun je zelf bepalen of deze aansluit bij wat jij zoekt in een vacature. Alleen zo geloven wij dat je de ideale match kunt krijgen. Boven iedere vacature vind je deze informatie terug.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Diverse parttime vacatures in Rosmalen

In de vacaturebank van XLIX Recruitment vind je een breed aanbod van parttime vacatures voor verschillende opdrachtgevers. In Rosmalen mogen wij onder andere sales, bouw of ICT-vacatures aanbieden. Jouw nieuwe parttimebaan vind je bij XLIX. Wij hebben duidelijke tarieven én nemen de tijd om jou te leren kennen. Dat is de basis voor een goede relatie. Zo leggen we de lat hoog om keer op keer de ideale samenwerking te vinden. Dat is onze kracht. Zo zijn wij ervan overtuigd dat we ook jou kunnen bijstaan in de volgende stap in jouw zoektocht naar een parttime vacature.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Neem een kijkje in onze vacaturebank

Nieuwsgierig welke vacatures er in Rosmalen beschikbaar zijn of wil je meer weten over parttime werken? Bekijk dan eens de vacaturebank van XLIX Recruitment. Dit is de plek om nieuwe opdrachtgevers te ontmoeten. Bij ons vind je echte banen. XLIX Recruitment doet namelijk niet aan uitzenden of detacheren, maar plaatst jou alleen direct bij de opdrachtgever waar de vacature open staat, bijvoorbeeld in Rosmalen. Wij geloven dat dit de basis is van een goede start. Wil jij ook samen met ons op zoek naar jouw nieuwe uitdaging? Je vindt meer informatie en beschikbare vacatures op de website van XLIX Recruitment.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever