Parttime vacature Oss

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Vind jouw vacature in Oss hier

Wil jij weten wat er in Oss beschikbaar is op het gebied van parttime vacatures? XLIX Recruitment biedt jou de mogelijkheid om samen met ons de ideale baan te vinden. In dit gehele proces staat transparantie centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij als werkzoekende weet wat je kunt verwachten: wie de opdrachtgever is, waar de vacature openstaat, wat je voor salaris kunt verwachten en of het parttime of fulltime is. Wij delen zo veel mogelijk informatie, zodat jij weet wat je kunt verwachten. Dit maakt ons uniek.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Werken met vaste vrije dagen in Oss

Ben jij van plan parttime te gaan werken, maar heb je de juiste vacature nog niet gevonden? Wij van XLIX Recruitment zijn ervan overtuigd dat de ideale vacature bestaat. Daar hebben wij een unieke methode voor. Wij zijn niet alleen open over onze opdrachtgevers en werkvoorwaarden, maar plaatsen jou direct bij je nieuwe werkgever. Wij doen niet aan payrolling, detacheren of uitzenden. Dat is wat wij belangrijk vinden! Op onze website vind je meer over XLIX Recruitment en onze vacatures in Oss.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Bekijk de vacaturebank voor parttime vacatures

Lijkt het jou ook fijn om te werken met vaste vrije dagen en ben je op zoek naar die ene vacature in Oss? Via XLIX Recruitment vind je een divers aanbod van parttime vacatures in diverse branches. Van receptioniste tot een baan in de bouwsector. Wij kijken samen wat jouw sterke punten en wensen zijn en vinden zo de ideale match voor jou. Zo kun jij met zekerheid op zoek naar jouw nieuwe uitdaging. Wij bieden alleen vacatures aan waar we zelf helemaal achter staan. Zo maken wij de perfecte match. Is jouw interesse gewekt? Maak dan kennis met een van de recruiters van XLIX Recruitment.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever