Parttime vacature Nistelrode

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Parttime werken? Jouw nieuwe parttime vacature vind je hier!

Wil jij een volgende stap zetten in jouw carrière, maar zie je door de bomen het bos niet meer in alle vacatures in Nistelrode? Bij XLIX Recruitment ben je niet zomaar een cv, maar gaan wij samen met jou op zoek naar een vacature die echt bij jou past. Wij hebben een beproefde manier van werken. Door jou in het gehele proces mee te nemen en je de op de hoogte te houden van wat er speelt in de procedure, geloven wij dat we hierdoor een eerlijke match zullen vinden. Door te luisteren naar jouw wensen vind je de ideale vacature bij XLIX Recruitment.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Parttime werken in Nistelrode via XLIX Recruitment

XLIX Recruitment is hét platform voor nieuwe vacatures bij jou in Nistelrode en omgeving. Wij bieden diverse parttime vacatures in verschillende sectoren en geloven dat de ideale baan echt bestaat. Door onze eigen unieke manier van koppelen, vinden wij voor jou een passende vacature bij onze opdrachtgevers. Dit doen we door transparant te zijn, geen geheimzinnig gedoe, maar weten waar je aan toe bent. Zo zie je iedere opdrachtgever met logo en naam terug in onze vacatures. Dat vinden wij belangrijk.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Veel mogelijkheden in parttime vacatures in Nistelrode

Ben jij nieuw op de arbeidsmarkt of wil je weten wat de markt te bieden heeft? Maak dan kennis met een van onze recruiters. Wanneer wij een match hebben gevonden die bij jou past, plaatsen we jou direct bij onze opdrachtgevers. Wij doen niet aan uitzendwerk. Dus heb jij altijd al willen werken met vaste vrije dagen, maar heb je jouw ideale parttime vacature nog niet kunnen vinden? Bekijk dan eens onze vacaturebank of meld je vrijblijvend aan op onze website. Met XLIX Recruitment zet jij de volgende stap in jouw carrière en vind je de vacatures die beschikbaar zijn in Nistelrode.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever