Parttime vacature Meierijstad

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Parttime vacatures in Meierijstad

Dit is de plek voor nieuwe vacatures in de gemeente Meierijstad. Via de online vacaturebank van XLIX Recruitment kun jij op zoek gaan naar die ene parttimebaan die jou aanspreekt. Wij zijn een recruitment bureau met haar eigen bewezen manier van werken. Voor we aan de slag gaan willen we jou eerst leren kennen. Alleen door open en eerlijk te zijn, kunnen wij de ideale match voor jou vinden en weet jij precies waar je aan toe bent. Wij zijn niet geheimzinnig in wat wij te bieden hebben. Vind je een vacature die je aanspreekt in onze vacaturebank? Dan zie je direct welke opdrachtgever hierbij hoort. Hoe kun je een goede match maken als je niet weet voor wie je gaat werken?

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Vind jouw nieuwe parttimebaan in Meierijstad

Via XLIX Recruitment vind je een aanbod van vacatures in verschillende disciplines in Meierijstad. Zou jij graag parttime willen werken maar heb je die ene vacature nog niet gevonden? Dan is XLIX Recruitment er voor jou. Onze missie is verbinden. Transparantie is hierin essentieel, vinden wij. In tegenstelling tot andere wervingsbureaus is XLIX Recruitment altijd bezig met het vinden van een baan voor jou direct bij een van onze opdrachtgevers zelf. Je wordt meteen bij de opdrachtgever zelf in dienst geplaatst. Is dit waar jij aan denkt bij het vinden van een baan? Neem dan contact met ons op; wij helpen je graag verder.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Via XLIX Recruitment vind je parttime vacatures

In de vacaturebank van XLIX Recruitment vind je alleen vacatures waar wij zelf achter staan. Door met een van onze recruiters op zoek te gaan naar jouw perfecte parttime vacature, weet je dat het goed zit. Wil je meer weten over de wereld van XLIX? Volg ons dan op een van onze sociale media kanalen of meld je vrijblijvend aan via onze website om op de hoogte te blijven van alle vacatures en ontwikkelingen bij jou in Meierijstad.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever