Bouw vacature Veghel

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Wil jij werken in de bouw?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in de bouwsector? Of wil je gewoon weten wat er voor jou aan mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt in Veghel? XLIX Recruitment biedt een divers aanbod aan bouw vacatures in Veghel en omgeving. Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar gedreven aanpakkers. Of je nu net klaar bent met je studie en je geleerde kennis echt wilt gaan gebruiken. Of heeft de bouwplaats voor jou geen verrassingen meer? Bij XLIX Recruitment vind je dé bouw vacature die bij jou aansluit. Wij vinden het belangrijk dat jij je niet zomaar een kaart in de bak voelt, luisteren echt naar jou wensen. Op basis hiervan zullen wij samen met jou op zoek gaan naar dat wat er echt bij jou past. Ontdek het met XLIX Recruitment.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Vind bouw vacatures in Veghel

Via de vacaturebank van XLIX Recruitment vind jij bij jou in de buurt van Veghel geselecteerde bouw vacatures die aansluiten bij jou wensen. Doordat wij echt de tijd nemen om jou te leren kennen. Kunnen we door onze unieke manier van matchen ook voor jou de perfecte bouw vacature vinden. Transparantie is een must. Hoe kun je anders een passende vacature vinden als je niet weet voor wie je toekomstige werkgever wordt? In tegenstelling tot andere wervingsbureaus houden wij daarom de opdrachtgever niet geheim. Wij communiceren de naam juist wel naar jou. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en voor wie je mag gaan werken.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Verschillende vacatures in de bouw bij jou in de buurt

Voor verschillende opdrachtgevers in Veghel zijn wij op zoek naar jou! Wil jij graag weten wat voor jou mogelijk is in de bouwsector maar heb je de perfecte vacature nog niet gevonden? XLIX Recruitment heeft bouw vacatures beschikbaar in Veghel. Of je nu barst van de ervaring, of net je diploma hebt gehaald. XLIX Recruitment werkt hard voor iedereen, niet alleen voor de topinkomens. Bij ons vind je echt jouw volgende baan, wij doen namelijk niet aan uitzenden, payrolling of andere vormen van detacheren. Wij hebben alleen vacatures waarmee we jou direct bij de opdrachtgever zelf in dienst plaatsen. Nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk alvast de bouw vacatures in Veghel.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever