Bouw vacature Uden

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Deze vacatures zijn beschikbaar in Uden

Voor verschillende opdrachtgevers in Uden zijn wij op zoek naar gedreven vakmannen. Wil jij je horizon verbreden en de volgende stap zetten in jouw bouw carrière? Of wil je simpelweg gewoon weten wat de mogelijkheden in de bouwsector voor jou zijn? Bekijk dan onze actuele bouwvacatures in Uden en omgeving. Wij bieden alleen vacatures aan waar we echt achterstaan. Door samen met jou te kijken waar jouw wensen liggen en te weten wat jij belangrijk vindt kunnen wij de ideale match vinden. Bij XLIX Recruitment geloven we dat die bestaat.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

In de omgeving van Uden zoeken wij bouwvakkers

In onze vacaturebank vind je een divers aanbod van verschillende vacatures in de bouwsector van Uden. Van bouwkundig tekenaar tot aan projectleider of machinaal timmerman. Door ons diverse aanbod hebben we mogelijkheden voor ieder niveau. Ben jij net klaar met je opleiding en ben je er klaar voor om al je kennis in de praktijk te brengen, of wil je juist weten of wil jij graag een nieuwe uitdaging? Wij zijn er voor jou. Samen met jou timmeren wij aan de weg van jouw toekomst. Bij XLIX Recruitment weet je waar je aan toe bent. Zo zijn wij niet geheimzinnig in wat wij doen. Maar staat transparantie en eerlijkheid bij ons hoog in het vaandel. Zo zie je bij ons altijd in de vacature wie de opdrachtgever is en wat de tarieven zijn.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Bekijk onze bouwvacatures

Ben jij op zoek naar nieuwe bouw vacatures in de omgeving van Uden? Kijk dan naar de vacatures van XLIX Recruitment. En laat je informeren over de mogelijkheden voor jou. Wij geloven namelijk dat de ideale match bestaat. Wil jij weten wat we ook voor jou kunnen betekenen bij het vinden van een passende bouw vacature? Neem vrijblijvend contact op met ons via XLIX Recruitment en blijf op de hoogte van nieuwe vacatures bij jou in de omgeving van Uden.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever