Bouw vacature Den Bosch

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Vind jouw nieuwe uitdaging in Den Bosch

Ben jij ook benieuwd wat er bij jou in Den Bosch en omgeving beschikbaar is aan bouw vacatures? Wil jij ook graag vacatures bekijken zonder geheimzinnig gedoe. Maar meteen weten waar de vacature zich bevindt en voor welke opdrachtgever? Via de vacaturebank van XLIX Recruitment vind je die bouw vacatures bij jou in de buurt zonder verrassingen. Door onze unieke manier van matchen geloven we dat we ook voor jou de perfecte match kunnen vinden. Hoe we dit doen? Door transparant en eerlijk te zijn in onze selectie. Dit is de basis voor een fijne samenwerking. Ontdek het zelf en bekijk alvast de beschikbare vacatures van bij XLIX Recruitment.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Uitgebreid aanbod in bouwvacatures in Den Bosch

Hier vind jij de nieuwe vacatures die beschikbaar zijn bij jou in Den Bosch. Door ons brede aanbod aan bouw vacatures in de verschillende sectoren vind jij hier wat je zoekt. Onze medewerkers zetten samen met jou de volgende stap in jouw bouw carrière. Eerst nemen we de tijd om jou te leren kennen. Alleen door te weten wat jij wil en wat jou wensen zijn kunnen we jou gerichter voorstellen bij een van onze opdrachtgevers. In het hele sollicitatie proces staat onze transparante manier van werken centraal. Weten waar je aan toe bent, dat vinden wij belangrijk.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Verschillende bouwvacatures in Den Bosch

Door met XLIX Recruitment op zoek te gaan naar nieuwe bouw vacatures verzeker jij jezelf van een echte baan. De recruiters van XLIX Recruitment selecteren alleen maar vacatures waar ze zelf achterstaan. Wij plaatsen jou namelijk altijd direct bij de opdrachtgever zelf. Geen vage vormen van uitzendwerk of detacheringen. Over onze opdrachtgevers zijn we ook niet geheimzinnig. Bij iedere vacature laten we zien waar en bij wie de vacature zich bevindt. Zo zie je meteen of de bouw vacature aansluit bij wat jij wilt. Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe vacatures bij jou in Den Bosch? Neem dan vrijblijvend contact op of hou onze vacaturebank in de gaten.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever