Bouw vacature Bernheze

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Werken in de bouw in Bernheze

Met de bouwvacatures van XLIX Recruitment zoek jij bij jou in Bernheze en omgeving naar nieuwe vacatures in de bouwsector Wij zijn open en eerlijk en delen altijd met naam en logo bij welke opdrachtgever de vacature openstaat en wat je kunt verwachten. Geen geheimzinnig gedoe over ‘opdrachtgevers bij jou in de buurt’ Maar wil je graag eerst van tevoren weten wat je kunt verwachten? In de vacatures van XLIX Recruitment vind je geen onduidelijkheden. XLIX Recruitment bouwt samen met jou aan je carrière. Via onze vacaturebank blijf je op de hoogte van de beschikbare vacatures in Bernheze.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Verschillende bouw vacatures in Bernheze

In Bernheze en omgeving bieden wij tal van vacatures in de verschillende bouw disciplines. Of je nu nieuw bent in de bouwsector of al barst van de ervaring. Bij ons is iedereen gelijk, wij werken hard voor ieder inkomen! Wij vinden het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent, zo doen we bij XLIX Recruitment niet aan detacheren payrollen of andere vage vormen van uitzendwerk. Wij vinden een passende vacature en plaatsen jou meteen bij de opdrachtgever zelf. Bekijk ons actuele aanbod aan bouw vacatures in Bernheze op de website van XLIX Recruitment.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Jouw nieuwe uitdaging vind je hier

De vacaturebank van XLIX Recruitment is de plek voor jou om een nieuwe stap te zetten in jouw bouw carrière. Wil jij weten wat de markt in Bernheze voor jou heeft, of ben je gewoon nieuwsgierig naar de verschillende bouw vacatures die wij beschikbaar hebben? Wij geloven dat de ideale match bestaat! Het is onze missie om die twee te matchen. Daar hebben we onze eigen methode voor. Die bestaat uit goed zoeken en volledig transparant werken. Zo nemen wij alleen opdrachten aan waar wij zelf volledig achterstaan. Door te weten wat jij wilt, kunnen we ook voor jou de perfecte match vinden. Kom alles te weten over XLIX Recruitment.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever