Administratieve vacature Veghel

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Bekijk hier jouw volgende administratieve uitdaging in Veghel

Ben jij benieuwd wat er bij jou in Veghel en omgeving mogelijk is op het gebied van boekhouding en administratieve vacatures? Ben jij net klaar met je studie of heeft de financiële wereld voor jou geen geheimen meer? Bij XLIX Recruitment werken we hard voor ieders inkomen. Wij doen niet aan payrolling, uitzenden of andere vormen van detacheren, maar plaatsen jou direct bij onze opdrachtgevers zelf. Hierover hebben wij ook geen geheimen. Zo zie je bij iedere vacature terug voor wie jij eventueel gaat werken. Geen geheimen, maar open en eerlijk. Dat vinden wij belangrijk. Wij zijn XLIX Recruitment en wij zijn er voor jou.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Deze werkgevers zoeken een administratief medewerker

Denk jij eraan om te switchen van baan en wil je weten welke mogelijkheden er bij jou in Veghel zijn in de administratieve sector? Young-professional of specialist, XLIX Recruitment is er voor jou. Doordat wij dealen in vaste banen zet jij altijd de juiste stap met ons. Wij geloven dat de ideale match bestaat. Hoe we dat doen? Wij zetten net die stap extra en zijn volledig transparant. Zo weet je bij ons altijd waar je aan toe bent. Als jij ook niet houdt van mysterieuze vacatures, maar wil weten waar je aan toe bent in het sollicitatieproces, dan zijn wij het bureau voor jou. Wil jij op de hoogte gehouden worden van actuele vacatures in Veghel en omgeving? Meld je dan nu vrijblijvend aan op onze website.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Diverse administratieve vacatures in Veghel bij XLIX Recruitment

Heb jij jouw eerste stappen in de administratieve sector gezet of ben jij net afgestudeerd en wil jij jouw kennis in de praktijk brengen? Kijk dan niet verder, want bij XLIX Recruitment zit je altijd goed. Wij werken hard voor ieder niveau, niet alleen voor topinkomens. Wij vinden het belangrijk dat jij doet waar je gelukkig van wordt. Door de tijd te nemen om jou te leren kennen, kunnen wij gerichter op zoek naar een passende vacature in Veghel en omgeving. Hierin zijn wij geheel transparant. Alleen zo vinden wij de beste vacature die bij jou past.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever