Administratieve vacature Uden

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Volop keuze uit administratieve vacatures in Uden

Voor iedere werkzoekende in de administratieve sector, hebben wij een passende baan in Uden. Hebben wij deze niet direct in onze vacaturebank, dan gaan wij op zoek voor jou. Wij vinden het belangrijk dat jij je gewaardeerd voelt. Door onze transparante manier van werven weet jij altijd waar je aan toe bent. Geen geheimzinnig gedoe met uitzenden en payrolling. Wij plaatsen jou altijd direct bij de opdrachtgever die past bij jouw wensen. Dat is de basis van een stabiele samenwerking. Verschillende opdrachtgevers in Uden hebben openstaande administratieve vacatures. Vind de openstaande vacatures in de vacaturebank van XLIX Recruitment.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Werken als administratieve medewerker in de omgeving van Uden

Voor een administratieve functie moet je beschikken over verschillende competenties. Welke competenties passen het beste bij jou? Je wil deze natuurlijk zo goed mogelijk benutten. Momenteel zijn er een tal van openstaande administratieve vacatures in Uden. Maar welke past nou echt bij jou? Onze diverse vacatures in de administratieve sector bieden jou de mogelijkheid om je horizon te verbreden. Wij vinden het belangrijk dat je bij XLIX Recruitment niet zomaar een kaart in onze kaartenbak bent, maar een persoon met wensen. Samen gaan wij op zoek naar de ideale match voor jou.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Wil jij werken als administratief medewerker in Uden

Ben jij op je best tussen de cijfers en heb jij een drive om te willen werken? Dan hebben wij voor verschillende opdrachtgevers in Uden administratieve vacatures openstaan. Welke competenties passen bij jou? Deze competenties bespreken we uitvoerig in een persoonlijk gesprek. Door de focus te leggen op jou zijn wij beter in staat om een ideale match te kunnen realiseren. Bij ons gaat het om aandacht. Via XLIX Recruitment word je altijd onder contract geplaatst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk dan in de vacaturebank van XLIX Recruitment en vind jouw volgende uitdaging bij ons.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever