Administratieve vacature Heesch

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze administratieve vacatures

Wil jij weten wat er nog meer mogelijk is in de administratieve branche en wil jij je horizon verbreden? Met XLIX Recruitment kun jij de volgende stap in jouw loopbaan zetten. Samen met jou kijken we naar wat jij wil. Met onze transparante manier van werven vinden wij ook voor jou de ideale match. Dit komt doordat wij geen geheimen hebben in onze vacaturebank. Hier zie jij direct waar, voor wie en wat we precies bieden. Zo weet jij meteen waar je aan toe bent. Of je nou op zoek bent naar een startersfunctie of je carrière in Heesch en omgeving naar een hoger niveau wil tillen, wij gaan voor jou aan de slag.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Diverse administratieve vacatures beschikbaar in Heesch

Als jij je als geen ander thuis voelt tussen de cijfers en je niet stopt tot je het perfecte resultaat hebt, dan hebben wij de administratieve vacatures in Heesch die aansluiten bij jouw wensen. Door de focus op jou te hebben, zijn wij in de gelegenheid om een goede match te kunnen realiseren. Alles draait om aandacht. Via XLIX Recruitment kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden. Je kan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een gesprek.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Vind een nieuwe vacature in de administratie in Heesch

Heb jij jouw eerste stappen in de financiële sector gezet of ben je net afgestudeerd en wil je jouw kennis in de praktijk brengen? Bekijk dan eens de administratieve vacatures die wij aanbieden in Heesch. Wij werken hard voor iedere kandidaat en zetten graag een stapje extra. XLIX Recruitment doet niet aan detacheren, uitzenden, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden. Via ons kom je altijd direct bij je toekomstige werkgever op contract. Wil jij ons leren kennen? Meld je dan vrijblijvend aan via XLIX Recruitment of neem alvast een kijkje in onze huidige vacaturebank.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever