Werken in Uden

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Op zoek naar werk in Uden? Zoek niet verder!

Als jij op zoek bent naar werk in Uden, dan ben je bij XLIX Recruitment aan het juiste adres! Wij vinden het belangrijk om je persoonlijk te begeleiden bij het vinden van een baan en nemen tijd om jou te leren kennen. Hierdoor creëren wij een geschikte match voor jou en door onze transparantie weet jij precies waar je aan toe bent. Daarnaast werken wij niet met uitzenden, payrollen of andere creatieve dienstverbanden, maar plaatsen wij je direct bij je nieuwe opdrachtgever. Kijk hier om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

XLIX Recruitment helpt jou aan werk in Uden

Bij XLIX Recruitment ben je geen kaart in een kaartenbak. Wij zijn ervan overtuigd dat de ideale baan en de ideale kandidaat bestaan. Ons doel is om deze twee te matchen en jou hiermee aan een nieuwe baan te helpen! In onze vacatures vindt je verschillende opdrachtgevers met naam en logo, waardoor je precies weet bij welk bedrijf je solliciteert. XLIX Recruitment neemt het hele wervings- en selectieproces van de opdrachtgevers uit handen en helpen jou, op een persoonlijke manier, door het proces heen. Wij zijn gespecialiseerd in vacatures op verschillende gebieden, zoals bouw, techniek, ict, sales en meer! Als jij wilt werken in Uden, neem dan een kijkje tussen onze vacatures en wie weet zien en spreken we je snel!

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Wil jij werken in Uden? Bekijk onze vacatures

Onze werkwijze is transparant en eerlijk. Een standaard sollicitatie bij ons begint bij het plaatsen van de vacature, waar jij vervolgens op reageert! Wij selecteren de kandidaten uit de reacties en laten je weten of je bij de selectie zit of niet. Zit je bij de selectie? Dan heb je bij ons een sollicitatiegesprek. Dit kan face-to-face of telefonisch zijn. Als er een klik is en we zien aansluiting bij de functie, dan stellen we je voor bij de opdrachtgever. Hier heb je een tweede gesprek en de opdrachtgever laat ons weten of de keuze op jou valt of niet. Als je geselecteerd bent, ga je in dienst bij deze opdrachtgever en kun je beginnen met werken in Uden!

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever