Werken in Oss

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Op zoek naar werk in Oss? Zoek niet verder

XLIX Recruitment is er voor jou als je op zoek bent naar werk in Oss. Neem eens een kijkje in onze vacaturebank om te kijken of er iets voor jou bij zit. Met XLIX Recruitment gaan we samen op zoek naar dat wat bij jou past. Bij ons geen vage omschrijvingen, maar duidelijkheid over wie de opdrachtgever is en wat dus wellicht jouw toekomstige baan inhoudt. Wij nemen de tijd om jou te leren kennen en zien dat als basis voor een goede relatie.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Werken in Oss: hier vind je openstaande vacatures

Wij nemen onze opdrachtgevers werk uit handen door het hele wervings- en selectieproces te verzorgen. XLIX Recruitment plaatst de vacature waar jij op reageert. Vervolgens maken wij een selectie uit de kandidaten. Zit je bij de geselecteerde kandidaten? Dan mag je op sollicitatiegesprek komen. Is er een klik en zien wij aansluiting bij de functie, dan word je uitgenodigd bij de opdrachtgever voor een tweede gesprek. Ben jij na dit gesprek uitgekozen als nieuwe medewerker? Gefeliciteerd met je nieuwe werk in Oss! Jij gaat in dienst bij de opdrachtgever, want wij doen niet aan detacheren, payrollen en uitzenden.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Dé vacatures voor werken in Oss

XLIX Recruitment is gespecialiseerd in verschillende gebieden, zoals sales, finance, bouw, techniek, logistiek en meer. Voor ieder dus wat wils tussen onze vacatures. Als jij wilt werken in Oss, dan zit er zeker iets voor jou tussen. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen over XLIX Recruitment, neem dan contact met ons op. Op onze andere kanalen zoals Facebook en LinkedIn vind je meer vacatures, tips over solliciteren, nieuwtjes over recruitment en onze dienstverlening. Wij helpen jou graag aan een nieuwe baan, hopelijk tot snel!

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever