Werken in Heesch

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Werken in Heesch? Bekijk hier onze vacatures!

Ben jij op zoek naar werk? Of ben je nieuwsgierig naar wat de markt op dit moment biedt? Bij XLIX Recruitment is het onze missie om de ideale kandidaat aan de ideale baan te matchen. Wij zoeken vast werk en doen niet aan payrollen, detacheren, uitzenden en andere creatieve dienstverbanden. Wil jij Werken in Heesch? Zoek dan niet verder, want XLIX Recruitment ziet jou als mens en niet als cv en helpt jou aan een nieuwe baan! Wil je op de hoogte blijven van de laatste vacatures of sollicitatietips? Volg ons via Facebook of LinkedIn!

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Neem een kijkje bij XLIX Recruitment voor werk in Heesch

Bij XLIX Recruitment verzorgen wij het hele wervings- en selectieproces voor onze opdrachtgevers. Dit ziet er als volgt uit: wij plaatsen een vacature en maken deze vindbaar en uit de reacties selecteren wij kandidaten. Ben je geselecteerd? Dan heb je bij ons een sollicitatiegesprek: dit kan telefonisch of face-to-face zijn. Als wij een klik zien en aansluiting bij de functie, dan stellen we je voor aan de opdrachtgever en daar heb je vervolgens een tweede gesprek. Mocht je niet worden gekozen, dan krijg je van ons persoonlijk bericht. Valt de keuze wel op jou: gefeliciteerd! Jij kan aan het werk in Heesch. Tijdens het gehele proces zorgen wij dat je altijd weet waar je aan toe bent.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Lees verder als jij wilt werken in Heesch

Wij zijn gespecialiseerd in vacatures op het gebied van sales, finance, bouw, ICT, logistiek, recruitment & HR, marketing & e-commerce, management, techniek, retail en juridisch. Op onze website vind je per categorie de openstaande vacatures. Als jij wilt werken in Heesch, neem dan contact met ons op. Wij leren jou persoonlijk kennen, waardoor we achterhalen wat jij belangrijk vindt bij het vinden van een nieuwe baan en hierdoor kunnen wij je gerichter voorstellen bij opdrachtgevers. Bekijk onze openstaande vacatures in de vacaturebank en wie weet tot snel!

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever