Vacature Sint-Oedenrode

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Vacatures in Sint-Oedenrode

Wil je weten wat de markt te bieden heeft? Neem dan een kijkje in onze vacaturebank voor werk in Sint-Oedenrode. Bij XLIX Recruitment werken wij met onze eigen unieke methode, wat betekent dat wij goed zoeken en volledig open te werk gaan. Wij willen jou goed leren kennen, zodat we voor jou de ideale baan kunnen vinden. Daarnaast vind je in onze vacaturebank de opdrachtgevers terug met naam en logo, waardoor jij precies weet welk bedrijf aan welke vacature is gekoppeld en of ze passen bij jou. Staat er iets tussen onze vacatures wat jou interessant lijkt? Neem dan contact met ons op en wie weet zien we je snel en helpen we je aan een nieuwe baan!

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Dé vacaturebank voor werk in Sint-Oedenrode

Ben jij op zoek naar een vacature in Sint-Oedenrode? XLIX Recruitment is er voor jou! Wij hebben een vacaturebank met recente vacatures, zodat jij jouw droombaan kunt vinden. Wij werken hard voor iedereen, niet alleen voor topinkomens. Ons wervings- en selectieproces is transparant, open en eerlijk en door jou goed te leren kennen, kunnen wij een ideale match verzorgen. Wij zorgen dat jij altijd weet waar je aan toe bent. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Vacature gezocht in Sint-Oedenrode? Zoek niet verder!

Als je ergens gaat solliciteren, is het belangrijk om een goed uitziend cv te hebben. XLIX Recruitment en DeSollicitatie.nl hebben de handen ineengeslagen als ontbrekende schakel voor jouw sollicitatie. Hier maak je in een handomdraai een perfect cv of een stijlvolle sollicitatiebrief. Dit levert zeker een goede bijdrage aan een succesvolle sollicitatie. Tussen de openstaande vacatures in Sint-Oedenrode zit vast iets wat bij jou past, wij helpen jou daarbij! Kijk voor meer informatie ook op onze andere kanalen, zoals Facebook en LinkedIn. Hier vind je onder andere tips over solliciteren en nieuwtjes over onze dienstverlening.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever