Vacature Rosmalen

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Via XLIX Recruitment vind je jouw vacature in Rosmalen

XLIX Recruitment is de vacaturebank voor nieuwe vacatures bij jou in Rosmalen en omgeving. Wij hebben een ruim aanbod in verschillende sectoren en geloven dat de ideale baan echt bestaat. Door onze beproefde manier van matchen vinden wij voor jou een passende vacature. Deze vacature voldoet volledig aan jou wensen en ambities. Wil jij graag in de buurt van Rosmalen werken? Wij hebben hier een selectie aan vacature open staan in onze vacaturebank. Wij richten ons op een grote diversiteit aan branches. Denk hierbij aan vacatures in de bouw, techniek en transport & logistiek.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Ben jij de juiste persoon voor deze vacatures?

Wil jij een volgende stap zetten in je loopbaan, maar zie je door de bomen het bos niet meer in alle vacaturebanken? Wij hebben vacatures voor diverse functies in Rosmalen. Van timmerman tot technisch projectmanager. Bij XLIX Recruitment ben je niet zomaar een cv, maar gaan wij samen met jou op zoek naar wat er echt bij jou past. Doordat wij eerlijk en transparant zijn in onze manier van werken, weet jij precies waar je aan toe bent. Over opdrachtgevers en salaris doen wij niet geheimzinnig. Nieuwsgierig naar de vacatures Rosmalen in onze vacaturebank? Of wil jij je gewoon op de hoogte blijven van nieuwe vacatures of ontwikkelingen? Volg ons dan op social media.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Wie weet vind jij jouw nieuwe uitdaging in onze vacaturebank

Hé, waar denk jij aan bij het vinden van een nieuwe baan? Wij hebben verschillende vacatures in Rosmalen in verschillende sectoren voor jou beschikbaar. Check snel onze vacaturebank. Onze recruiters werken transparant en eerlijk. Wij willen dat je van tevoren weet waar je aan toe bent. Voordat wij voor jou op zoek gaan willen wij je leren kennen. Wat zijn jou wensen en competenties? Door een duidelijk beeld van jou te hebben, kunnen wij gerichter zoeken naar een passende werkgever. Wanneer we een passende match hebben gevonden plaatsen we jou direct bij jouw nieuwe werkgever. Dus geen uitzenden, payrolling of andere mysterieuze vormen van uitzenden

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever