Vacature Heesch

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Vind een vacature die bij je past in Heesch

Ben jij op zoek naar werk of nieuwsgierig naar een baan in Heesch en wil jij weten wat de markt op dit moment biedt? Maar heb je geen zin in een mysterieuze vacature voor een opdrachtgever in de regio, maar wil jij weten waar je aan toe bent? Bij XLIX Recruitment zijn we ervan overtuigd dat dé ideale kandidaat bestaat voor de ideale baan. Die vinden wij door goed te zoeken en een volledig transparante manier van werken. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en nemen de tijd om jou te leren kennen. Zo vind jij bij XLIX Recruitment de vacature die jou het beste past.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Ben jij op zoek naar vacatures in Heesch?

Wil jij weten welke vacatures er in Heesch zijn? Bij XLIX Recruitment vind je een breed aanbod van vacatures in verschillende functiegroepen. Wij vinden het belangrijk dat jij weet waar je aan toe bent bij het vinden van je nieuwe baan. Transparantie en persoonlijkheid vinden wij gewoon erg belangrijk. Bij ons vind je vaste banen, XLIX Recruitment vindt voor jou de perfecte match en doet niet aan uitzenden of payrollen maar vind voor jou vast werk. Nieuwsgierig geworden? Bekijk nu onze beschikbare vacatures in Heesch.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

XLIX Recruitment heeft een vacaturebank

De vacaturebank van XLIX Recruitment heeft een grote diversiteit aan vacatures in verschillende disciplines in Heesch. Bij ons ben je niet zomaar een kaart in de kaartenbak, wij vinden het namelijk belangrijk dat we je leren kennen. Op basis van die kennis gaan wij de perfecte match voor je vinden. Bij XLIX Recruitment gaan we op een transparante manier te werk en vinden zo voor jou een vaste baan. De opdrachtgever is in onze vacaturebank zichtbaar. Wel zo fijn toch? We gaan voor jou op zoek naar een vast dienstverband direct bij de werkgever zelf, geen geheimzinnig gedoe met ‘opdrachtgevers’ maar direct duidelijk en transparant.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever