Sales vacature Oss

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Verschillende sales functies in de omgeving van Oss

Wil jij ook graag dicht bij huis nieuwe vacatures vinden? Met een kortere reistijd hou je meer tijd over om te doen wat jij leuk vindt. Met XLIX Recruitment vind je actuele sales vacatures bij jou in Oss en omgeving. Ben jij momenteel op zoek naar een nieuwe baan in de sales branche? Bekijk dan eens de vacaturebank van XLIX Recruitment. Of je nu barst van de ervaring of juist ervaring wilt op doen. Wij hebben sales vacatures voor starters of voor jou, die een nieuwe uitdaging zoekt. Wij houden niet van verassingen. Transparantie en eerlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Hier vind jij jouw nieuwe sales vacature

Met de vacaturebank van XLIX Recruitment vind je in een oogopslag de beschikbare sales vacatures in Oss. Voor verschillende opdrachtgevers mogen we sales vacatures aanbieden in Oss. Wij vinden het belangrijk dat jij met een goed gevoel op zoek kunt gaan naar vacatures. Zo zijn onze sales vacatures duidelijk en vol met informatie over de opdrachtgever. Deze noemen wij overigens altijd met naam en logo bij iedere vacature. Zo zie jij direct waar deze openstaat en of het bedrijf bij jou past.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Bekijk welke sales vacatures er in Oss beschikbaar zijn

Wat vind jij nou echt belangrijk bij het vinden van een nieuwe baan? Bij XLIX Recruitment verzeker jij jezelf van een fijne samenwerking. Wij starten altijd met een uitgebreide kennismaking. Door op de hoogte te zijn van jou wensen, kunnen we op een gerichte manier een match voor jou vinden. Wij weten namelijk dat door goed te zoeken en open te zijn in dit hele proces, wij de ideale match kunnen vinden voor jou en onze opdrachtgevers in Oss. Bij XLIX Recruitment nemen we enkel opdrachten aan waar we zelf ook volledig achter staan. Nieuwsgierig geworden? Door middel van onze vacaturebank blijf jij op de hoogte van nieuwe sales vacatures bij jou in Oss en omgeving.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever