Sales vacature Meierijstad

In oa Meierijstad, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Heesch en 's-Hertogenbosch.

Bekijk hier het actuele aanbod aan sales vacatures

Wil jij bij het vinden van een baan ook weten waar je aan toe bent? Met XLIX Recruitment weet je wat je kunt verwachten. Geen geheimzinnige vacatures met ‘opdrachtgevers uit de buurt’. Wij zijn open en eerlijk in onze vacatures. Wij benoemen altijd met naam en logo over welke opdrachtgever het gaat, waar de sales vacature zich bevindt en wat je nog meer kunt verwachten. Fijn toch? Wij zien dit als de basis voor een goede start. Bij XLIX Recruitment ben je zeker van een echte baan. Wij doen namelijk niet aan uitzendwerk, maar zorgen met onze vacatures voor een plaatsing bij de werkgever zelf. Bekijk nu alvast onze actuele sales vacatures bij jou in Meierijstad.

Klik hier om te kijken wat wij voor jou doen.

Werken als verkoopmedewerker in Meierijstad

Bij XLIX Recruitment vind je echte banen. Wij geloven in de ideale match. Hoe we dat doen? Wij zijn eerlijke en transparante recruiters die de dingen op onze eigen manier doen. Bij XLIX ben je niet zomaar een cv’tje op de grote stapel. Als het om recruiten gaat, hebben we een unieke aanpak en helpen we je graag verder met je zoektocht naar een passende sales vacature. In Meierijstad mogen we verschillende opdrachtgevers introduceren die op zoek zijn naar sales medewerkers. Wil jij meer weten? Onze recruiters nemen de tijd om jou van dienst te zijn. Door je wensen te begrijpen, kunnen we sales vacatures vinden die jou op het lijf geschreven staan. Zo vind je met ons, jouw nieuwe droombaan.

Bekijk hier onze aanpak van werving en selectie

Jouw nieuwe uitdaging bij XLIX Recruitment

Ben jij nieuwsgierig welke sales vacatures er te vinden zijn in de regio Meierijstad? De vacaturebank van XLIX Recruitment biedt een breed scala aan banen op diverse nveaus in de sales sector. Wil jij doen waar je goed in bent en heeft de sales branche voor jou geen geheimen meer? Bij XLIX Recruitment werken we hard voor iedereen. Of je nu net komt kijken of barst van de ervaring. Wij geloven in die ene match voor jou. Hoe doen we dat dan? Transparantie is het belangrijkst. Wij geloven dat je de beste match kunt maken wanneer je van tevoren alle in’s en out’s weet voor wie je gaat werken. Zo zijn wij altijd open in de benadering richting jou over onze opdrachtgevers en zie je bij iedere vacature meteen wie en waar de sales functie openstaat.

 

XLIX in cijfers

vanaf 1 januari 2021
 • 55

  Opdrachtgevers

 • 59

  Geplaatste kandidaten

 • € 243.551

  Opgeleverde besparing excl btw

Hoe gaat XLIX te werk?

XLIX is opgericht uit de overtuiging dat zowel de ideale kandidaat als de ideale baan bestaan. Wij weten dat je die twee kunt verbinden als je de moeite neemt om op zoek te gaan en transparant werkt.
 • Transparantie

  XLIX communiceert wél de naam van de opdrachtgever naar potentiële kandidaten. Die weten altijd waar ze aan toe zijn en voor wie ze mogelijk gaan werken.
 • Langetermijn-relaties

  Bij XLIX nemen we opdrachten alleen aan als we achter de baan staan. We stellen kandidaten alleen voor als we in de kandidaat geloven. Zo matchen wij haalbare vacatures aan kandidaten waar we 100% achter staan.
 • Eerlijk en duidelijk

  Via XLIX kom je altijd direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij doen niet aan uitzenden, detacheren, payrolling en andere creatieve semi-dienstverbanden.

Enkele opdrachtgevers van XLIX

en wellicht jouw nieuwe werkgever